boluda sıla barın önünde bir cbr 250 var burdanmı kendisi
boluda sıla barın önünde bir cbr 250 var burdanmı kendisi
evet kardeş internet kafenin önünde duruyor boludan o motor büyük ihtimalle
beyler havalar iyice soğumadan endurocularla biryerlere çıkalım çele tepesi olabilir mesela? yokmu bolu MT de cross,enduro kullanıcısı?
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
bolu mt ye ilgi azalmış neden acaba, hadi beyler kış bitiyor bişeyler yapma zamanı geliyor
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
bolu mt deki arkadaşlar yeniler eskiler buluşalım tanışalım , ne dersiniz motor olup olmaması önemli değil...cvplarınızı bekliyorum...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
Arkadaşlar Bolu'da birçok motorcu arkadaş görüyorum yokmu mt ye takılan
cvp verin sesimi duyan varmı
Var abi var ama eskisi gibi değil artık bolu mt ilgi görmez olmuş ben yeni katldm bu arada
mudurnu ve yakınlarında olan varmı
Alırsan HONDA pantolonda gider donda :D
Heyt be eyvallah...
Arkadaşlar nete girdiğinizde bolu mt i ziyarete devam edin havalar düzelir düzelmez Allahın izniile bi tanışalım bakalım...
Şu bolu grubunu bi toplayalımda sanallık gerçeğe dönüşsün inşallah...
Bolu mt ziyaretlerine devam edin saygılar...
Toplanalım artık olmuyor böyle Bende yaza 2011 hyosung la giricem inşallah
HONDA
İNŞALLAH...
Bolu mengenliyim,Ankarada yaşıyorum.Toplanmalarınızı gördüğümde yardırıp gelirim Ankaradan
İyi akşamlar .
Bolu dan motosiklet fuarına gitsek acaba kaç kişi oluruz 15 kişi olursak otobüsten ucuza gelir bir araba tutarız.cevap bekliyorum hoşcakalın..
Atila abi sana ricam bana özelden cep telini atarsan her türlü seni ararım haberdar ederim...saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Abi bu fuar işi tam bir muamma...Şahsen ben fuara gidecek olsaydım hudsondan takip ettiğim montu alacaktım ama malesef 20-25 gündür bekliyorum hala bedeni gelmedi sitesinde...Zannetmiyorumda geleceğini...ayrıca geçen eylül autoshow fuarına gittik...Ben bu fuarı pas geçiyorum...
[QUOTE=Bolu'lu Lynx;2939992]Atila abi sana ricam bana özelden cep telini atarsan her türlü seni ararım haberdar ederim...saygılar[COLOR="Silver"]
mesaj ile gönderdim telefonu,ama başarılı oldumu anlayamadım,cep telefonunda sorun oldu bir an.
Harun MT işini bıraktı, Bolu sahipsiz kaldı anlaşılan.
Atlayın, Düzce'ye gelin, Haber verin Bolu'ya gelelim.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)