hemşerilerim merhaba, aranıza bende katıldım bolu merkezdenim =)
hemşerilerim merhaba, aranıza bende katıldım bolu merkezdenim =)
Vay Vay Vay.. .Bolu Mt Canlanmış.. Bizde Geçmişe bi Dönüş Yapmak istiyoruz ama motorumuz olmadığı için Biraz daha beklemedeyiz.. Arkadaşlar Motor Arıyorum.. 125 Cc tarzı Yamaha Xt125X - Xl 200 vb gibi.. Japon malı olacak.. Satılık olan falan varsa haber verirseniz sevinirim => İlerde Görüşüp Güzel organizasyonlara adım atmak ümidiyle...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ölü mt burası Aldın mı abi z750 yi ? Bolu bi z750 görsün
HONDA
Deniz Pastanesinin önüne bakman lazım ara sıra pastane motorcusu
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Gecen gdrdum.Zaten bizim evden deniz pastanesi 20 adım
HONDA
Dün akşam Organizeden, merkeze kapattım geliyorum. Komando tugayının önünde soğuktan ruhumu Allah'a teslim ediyordum nerede ise. Kışın Bolu da motora binmek gerçekten çok zor.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
selam arkadaşlar ben istanbuldayım ve bolu merkez de bir motora bakılması gerekiyor,
bana kim yardımcı olur ??
motorun nesi eksik nesi var, bir bakılıp bana anlatılması lazım eger durum iyi ise almaya geleceğim
98 Beygir.....
Levent hayırlı olsun.Bu sıralar garajda yatıyordur herhalde.Malum havalar
slm millet
03 mayıs da kocaeli yuvacık a gitmeyi düşünüyoruz cuma günü netleşecek sanırım gelmek isteyen arkadaşların ehliyet ve kask bulundurmaları gerekmektedir.kalkış yeri ve saati buradan ilan edilecektir yaklaşık 170 km gidiş.
6 .7.8 temmuz tarihinde adapazarı poyrazlar gölu motosiklet festivali var nasip olursa çadırlı olarak 1 geceliğine gitmek istiyoruz .katılmak isteyenlere buradan duyrulur
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)