Sen suzukiyle gelirsen bi tur binerim haa
tamam tanışırsak inş. binersin
Eyvallah.Yazın mete_han abiler gelmeyi düşünüyolar abanta gelirlerse sen gelicek misin ?
HONDA
bi aksilik çıkmassa gelirim
slm... arkadaşlar nasılsınız... unige den ses yok.. baktım burayada uğramamış...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
20 mart 2011 yani bu pazar bolu-Yeniçağa kuş cennetinde bi mangal keyfi yapacağız ordan mengene doğru yola çıkmayı pilanlıyoruz gelmek isteyen tüm arkadaşlarımız buyursun gelsin gelirken yanınızda yol arkadaşınızı (motor) getirmeyi unutmayın.
sağol çok güzel bi gün geçirdik bidahakine bekleriz resimler arkadaşın makinede alıyım en kısa sürede atarım
yeniçağa var olmas mı
Yok mu hiç arkiler gezilere çıkalım müsait zamanlarda
hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:
besiktas_144@hotmail.com msn bu işe gidiyorum yalnız. Bye bye
hayallerle yaşamak varya bitiriyor beni be... :farao:
selam arkadaşlr. yarın akşam(16nisan cumartesi) saat 6-7 gibi bahçelievlerdeki kızılderili cafe'de buluşalım diyorum. hem yüzyüze görüşürüz hemde dahada kaynaşırız. boludaki motorseverler gerçek ortamdada buluşur daha güzel olur. bekliyorum herkesi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:27 ----------
mcvik@windowslive.com msn adresim
www.facebook.com/mcvik facebook adresim
düzceyede bekleriz arkadaslar bız sık sık boludakı motorcu arkadaslarımızı zıyaret edıyoruz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)