Selam Bolu'lu dostlar.
Boludan bir motosiklet almayı düşünüyorum.
Alırken danışabileceğim bildiğiniz iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz?
Selam Bolu'lu dostlar.
Boludan bir motosiklet almayı düşünüyorum.
Alırken danışabileceğim bildiğiniz iyi bir usta tavsiye edebilirmisiniz?
hepinize meraba arkadaşlar bende bolu merkezdeyim motorumu yeni sattım ama 1 2 ay içinde cbr 600 almak istiyorum..(daha dorusu alacaklarımı alabilirsem)...hepinize bolsohbet diliyorum
Nerede bu bolu mt, bilenler var ise özeldende msj atabilirler, yoksa gazetelere kayıp ilanı falanmı versek ?
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
hayırlı uğurlu olsun 2 gün içerisinde bende bi motor alıcam fotolarını bende koycam :D
Dağda motor kullanan asfaltta yan yatmaz...
herkeze merhaba ,
motoru kapan yaylalara çıktı herhal
CANIM KIZIM HERŞEYİM
slm arkadaşlar... Boluda motorsikleti seven çok ama motora binen az Polis Ercan yüzünden olsa gerek Ehliyet kursları b ehliyeti olanlara 300 liraya taksit imkanı ile A2 ehliyet veriyor haberiniz olsun...
Plaka 14 Şöför 34
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Boluda ki en iyi motorsiklet ustası kimi önerirsininz (Azmi'yi katagorize bile etmeyin sakın)
Nihat Usta
Süleyman Usta ..
Benim gittiklerim bunlar
sizin bildiğiniz başka ii ustalar varsa paylaşalım biliyorsunuz bazı konularda bolu mahrumiyet bölgesi..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
htmetin kardeşimize cevap olarak bir isimde bağkur un karşısındaki dar sokaktaki mustafa abiyide ekleyebiliriz.hoşcakalın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:15 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 AM ----------
-gezi duyurusudur -pazar sabahı saat 8ile 8.30 arası bağ kur bolu binasının önü buluşma noktası olarak tespit edilmiştir gezimiz karadeniz sahil kasabası filyos 'a yani hisarönünedir.dönüş akşam 17 dedir. gelmek isteyen arkadaşlarımızbuluşma noktasına gelebirler.katılmak isteyenlerin kaskları ve ehliyetlerini yanlarına almaları rica olunur.gurup olarak gidilecektir .gruptan kopmadan gidebilecekleri bekliyoruz .tel 0542 517 47 54
biz beş arkadaş olarak karadeziz sahil kasabası filyos a gittik. katılan arkadaşlara reşekkürler ederim. adapazarı gezisinde buluşmak üzere iyi günler..
Valla uyuyolar ehliyet alınca bende gelirim artık ybr emle daha 2100 kılometre oldu :D
HONDA
slm millet yeni katıldım,gezi yapmayı düşünüyormusunuz? Akçakoca falan yapalım???
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)