Herkesin geçmiş bayramını kutlarım arkadaşlar. Geç oldu ama güç olmadı :D
Herkesin geçmiş bayramını kutlarım arkadaşlar. Geç oldu ama güç olmadı :D
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
burda ki insanlar nerde yha
::arrow::İKİTEKER hastalıgında tedeviyi bünyem kabul edmiyor::miiz1::::lac::
yağmur yağdı, karnım ağrıdı, misafir geldi, işim çıktı, hava soğudu gelemedim elini öpmeye kusura bakma yaww
Motor dışarca zatti levent
Hatta 1 saat önce felan göle doğru yol almıştım ama babama lazım oldu motor geri döndüm.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
ara babanı derhal getirsin canım sıkılıyo olm
yaw babamdan motoru alırım sorun deel ama...
ama...... ??????? :D
tamam cihan anlaşıldı hehehehe :D
Levent, tüm cepheleri aştım. Haydi dolaşalım birazzz
burda kimse konusmuo kış gelio die herkes motorları bırakdımı
denk gelse şaşcam saden bende şans yoq qi
herkese selamlar dostlar, kış geldi yağmur ve soğuklar çıktı kendimize dikkat etmek lazım, ben motoru garaja çektim, gezen arkadaşlara bol seyirli kazasız günler dilerim, saygılar
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
@bypro Teşekkürler Hocam. Bu sene Nasip olmadı görüşemedik hiç yaf => Önümüzdeki Sezon Görüşmek Ümidiyle...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Önümüzdeki sezonda görüşmek üzere ama ozaman benim şu işim var diye bahane istemiyoruz. Hepimiz toplanıp tanışıyoruz. Güzel organizasyonlar düzenliyorz....
İnşallah ilkerciğim. Gün ola devran döne =>
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Arkadaşlar kendi ugraşlarım ve çabalarım üzerine motorsikletime sibop ayarı yapmayı ögrendim. Ögrenmek isteyen arkadaşlarada ögretirim ilgi alanım tek silindir daha 2ve 4 silindire geçemedim. Şuanda onla ugraşıyorum...... saygılarımla.. Ayrıca bu havada motorsiklete binen arkadaşlar kendinize dikkat edin saglam giyinin. Sİz bize lazımsınız.....
boluMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Sevgili Arkadaşlarım Sizlerin Ve Ailelerinizin Bayramı Mübarek Olsun Iyiki Varsınız
Adana Mt
Tüm bolu mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)