yarn benle izmite gelen varmı artıcıda olabilr:D
yarn benle izmite gelen varmı artıcıda olabilr:D
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
L.SAHİN;
Geç te olsa çağrı attım.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır Bolu Mt bölümümüze girememiştim Yakında işe başlicam Allah nasip ederse 1-2 yıl içinde bomba gibi döncem Boluya ...bunları söylemek için biraz erken biliyorum ama dayanamıorum be kardeşim ... siteden takip ettiğim kadarıyla sürekli geziler yapıosunuz ve ben burda kuduruyorum ...Jawa ile gezmek bana sıkıcı geldiği için malesef herhangi bi etkinliğe katılamadım ve tanışamadık sizlerle ....Jawa su gibi yakıt tüketio ve nahoş,gürültülü bi egzosu var inşallah bu beladan kurtulup adam gibi bişey çekicez altımıza.... O günü iple çekiyorum inşallah ...Bu arada yeni motor alan arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun diyorum... Yalovadan bütün Bolulu kardeşlerime selamlar sevgiler....
Merhaba arkadaşlar, ben de artık Bolu Mt deyim.
Motosiklet hastalığına yakalandım ve küçük hacimli birşey ile başlamak istiyorum.
Bana önerebileceğiniz bir model var mı? Yeni olduğumdan pek anlamıyorum açıkçası. Sıfır almayı düşünüyorum ve 60.000 ytl limitim var fazla pahalı birşey almak istemiyorum şimdilik.
En kısa zamanda gezilerinize katılıp sizlerle tanışmak isterim.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Sağol levent kardeş. Aslında ben de today lere baya bakmıştım bi ara ama,
daha yeniyim sonuçta today in bana biraz ağır ve de hızlı geleceğini düşünüyorum.
Biseleckt lere bakıyorum şu an başlangıç için, 45 bin liraya buldum bi tane 2. el,
temiz bir şeye benziyor. Ne dersin iyi olur mu acaba? :S
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
içimden gelen dısa atmam gereken tonlarca küfür geçiyo ama burda telafuz edersem forumdan uzaklaştırırlar...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
nbr hemşerilerim. burdan bütün bolulu motosikletçilere selamlar.
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
İlk önce meraba beyler bende foruma yeni katıldım motorum wardı ama kaza yaptığım için şu anlık beykozda bende bolu merkezdenim şu anda mondial 150 HS almayı düşünüorm sizinde görüşünüzü almak istedim sizce nasıl bir motor
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)