01.08.2008 sehir turumuz çok harika oldu yav ayda bir düzenlemek lazım
01.08.2008 sehir turumuz çok harika oldu yav ayda bir düzenlemek lazım
Sehir Turunu Ercan Abi konustu. Her sene 1 Agustosda Düzenleyecekmişiz... Dondurmalar İçinde Teşekkürler Ercan Abiye... Güzel Organizasyondu...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
@ilkere_14 He ya dostum gelseydin yanımıza keşke... Tanısırdık ara sıra yapmaya calıstıgımız etkinliklere senide katardık aramıza =>
ben aranızdaydım zaten ercan abi çagırdı benide geziye kymco ck 125 ile katıldım ama kimseyle tanışmadım orda
siz bana haber verirseniz sevinirim çalışıyorum boş zamanlarımdada katılmaya çalışırım aranıza mümkün oldukça
msn adresim ilkere_14@hotmail.com
Ya arkadaşlar bartın a bi gezi düzenliyelim ya 09 agustos 15 agustos arası kesin bişey düzenliyelim ya bi gidemedik bu sene denize şeytanın bacagını kıralım gitmek istiyenler bildirsinler
bu millet nerde yaw
alcohol bartına gezi düzenleyelim olurmu
Valla Biz Düşünüyoruz 3 Gün İki Gece Çadırlı... 13-17.08.2008 Arası Bakalım Ayarlayabilirsek eğer gidecez inş.. Ben Geçen Hafta Gittim Günü Birlik İnkuma. Deniz o kadar cok soguktu ki denizde 10 dk kalabildim anca.. Yine Aynı Sekilde Olursa Gezmiş Gelmiş oluruz. Deniz yüzü yine görememiş oluruz ama Amasrada Liman Olmasından Dolayı Orda daha fazla Giren insan Vardı. Belkide Oranın Su Sıcaklıgı iyidir.. Gitmek lazım Gerçekten.. Bugun Çadır Siparişini Verdim. Yarın Elimde Olacak Bakalım..
@L.SAHİN Anla işte o beni bile etkileyecek kadar soguk işte
Anlaşılan hiç kimsenin gitmeye iyeti yok ben 10.08.2008 pazar günü akçakocaya gidecegim gelmek isteyenler davetlidir.!!!!!!!!
günü
birlik
Benim iş var yrn ogleden sonra sizlere iyi eglenceler...
Arkadaşlar bugünkü akçakoca gezim mükemmem geçti ama aramızda siz arkadaşlarımızda bulunsaydınız olaganüştü olacaktı.....
ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sssssssssssss
Arkadaşlar alafest e gidecek olan varmı?????????
Arkadaslar 19 yada 20 agostosta haftaya yalova cinarcik a gitmeyi dusunuyorum 2 gece kamp yapicam levent de gelebilir duruma gore gelmek isteyen varsa cadirini kapsin gelsin inkum sogumus diyorlar cinarcik sicakmis aldigim duyumlara gore gelmek isteyen varsa irtibata gecebilir
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
alafest iptal... :(
Ben düşünüyodum ama iptal olmus işte..
ben gelemiyordumya sans iste cinarciga kayalim hadi yokmu gelen
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Ben gelirim ama ne zaman gideceksiniz. Benim için o önemli. Çalıştıgım bi gün olursa gelemem.:(
Ben gelemiyorum. Giderseniz size bol eylenceler arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)