Olabilir ......inş...gelebilirim
Olabilir ......inş...gelebilirim
Yine yattı bizim gezi yahu
Hadi Bartın a bi gezi ayarlayalım arkadaşlar.
Cumartesiyle Pazarı birleştiririz.
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Gidelim tabi yaa, Cumartesi sabahı gider, Pazar akşamı döneriz. En iyisi böylesi bence.
Ben zaten bi arkadaşla bu şekilde yapmayı düşünüyordum. Hep beraber olursak ne güzel olur.
26-27 Temmuz a ne dersiniz arkadaşlar???
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Arkadaşlar YALOVA-MOTOFEST e gelecek olan arkadaşlara sesleniyorum .....Kardeşiniz Yalovada ama motoru yok Bi babacan arkadaş arıyor ....Benide Götürün .....Samet Başbunar Tel:05465661205 Haber Bekliyorum arkadaşlar ...özelede atabilirsiniz......
Bak bu kötü oldu işte..... Neyse sağlık olsun.....İnşallah seneye bari diyelim.....Yalovadan bi motorcu bulabilirmiyim acaba
Arkadaslar Agustos ayinin basinda bartin inkumu cadirli kamp dusunuyoruz gelmek isteyen arkadaslar varsa hep beraber gidelim tarih tam olarak kararlastirmadik ama duruma gore ayarlama yapar gideriz hadi bakalim fikirleri bekliyoruz cadirini al gel gezisi donus rotasi olarakta eregli akcakoca duzce uzerinden geri donus dusunmekteyiz
Abi ben son olarak, bu Pazar bir arkadaşla günübirlik gitmeyi düşünüyorum, gelmek isteyen olursa buyursun.
Gitmeyi çok istiyorum yaa, inşallah bi aksilik çıkmaz.
Abi yalnız olsaydım atlardın arkaya ama, arkadaşla baya bir zamandır düşünüyoduk, grubu toparlayabilirsek senin dediğin şekilde de yaparız bi ara
BARTIN işini artık kesinleştirelim arkadaşlar... Deniz yüzü görmek bizimde hakkımız... =>
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)