Haydi Bolu. uyanalım Artık. Uzun Yol Yapmanın Zamanı Gelmedimi ?
Haydi Bolu. uyanalım Artık. Uzun Yol Yapmanın Zamanı Gelmedimi ?
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
bu haftasonu ben calısıyorum pazar günü ?
Haftaya h. içi uyar derseniz yapabiliriz. Yada haftaya haftasonuda uyar bana...
hmmm... kulağa mantıklı geliyoooo da teker eksiği var şu an :D:D:D
olmazsa patenleri takarım ben, siz çekersiniz beni :D:D:D
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
arkadaslar yalova motosiklet festivaline ne dersiniz uzun yol sayilir yaklasik olarak 275 km kadar 17-18-19-20 temmuz tarihleri arasinda biz levent ile kısaca konustuk durumlar musait olur bi terslik cikmazsa gitmeyi dusunuyoruz deniz kum kamp
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Boşa Ümit verme olım millete sen gelmezsin
Bu ay Cok fazla Odemem Var.. O zaman gelsin bakarız =>
yok kanka kıvırmaktan değil.. Durumlar müsait oldugu sürece ben gidelim derim zaten herkese =>
Şiir Gibi Oldu Bea
Myheart seni Türkiye-Hırvatistan maçında kutlamalarda gördüm geziodun motorla arkandan bağırdım duymadın bizde arabadaydık .... İnşallah tekrar görürüm seni...
yalova gezisine yeni motor alabilrsem geleceğim alamazsamda birine artcı olarak sürteceğm :D
Levent' e motor bulma yarışması başlamıştır arkadaşlar, Levent, motoru bulana, o motorun aynısından hediye edecekmiş
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
len cihan okadar gücüm olsa aramam sıfır alır gecerim :D
ama motor alınca bir ıslatma partisi neden olmasın
Merhaba Arkadalar Gezi Yazıları Bolumunde Karabuk Eflanı Safranbolu Konsere Bolumune Gırın Arkadaslar Hafta Sonu Eflanıye Davetlisiniz
Celil özdemir
https://www.facebook.com/groups/285722234932863/?fref=ts
Arkadaslar 17-18-19-20 Temmuzda Yalovada yapılacak olan Festivale Gitmeyi dusunuyoruz Gelmek isteyen varmi acaba Levent ile 18 Temmuz Cuma Sabahi yola cikip 20 Temmuz Pazar gunu geri donmeyi planlaiyoruz gelmek isteyen varsa bi ara toplanip konusalim incelemek isteyen arkadaslar festivaller bolumunden inceleyebilir.
Benim Okul ve Sinavlar bitti artik simdi bol bol gezme zamanim var askere gidene kadar... haydi millet uyaninnn gidiyoruz
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Ben geliyorum bakalım tabi baba tarafından bir kasıntı olmazsa, eee 3 gün mahrum kalacak motordan
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)