Öndeki yazı olmayacak Ve T-Shirt in rengide siyah olacak... o Zaman adam olur bu keçiler
Öndeki yazı olmayacak Ve T-Shirt in rengide siyah olacak... o Zaman adam olur bu keçiler
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Sevgili motosikletsever arkadaşlar;
Sizi de davet ediyoruz, Kastamonu MT de yayınlanan 1 Haziran 2008 Pazar günü yapılacak olan Safranbolu turu davetine göz atınız.
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Köroğlu diyarı gençleri ve kendini genç hisseden herkese sevgiler selamlar.
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
Ben Şu bws'yi alayım aranıza katılırım belki.
arkadaşlar, Sarıalan a gidiyor muyuz?
ne düşünüyorsunuz?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
bende cumartesi sabah gitmeyi düşünüyorum cumartesi günü gitmek isteyen olursa haberleşebiliriz.
bana farketmez, benim finaller bitti.
her zaman gidebilirim ben
Uyku tulumuyla Mat ı aldım, bi çadır kaldı
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
arkadaslar biz levent ile persembe yani bugun gitmeyi dusunuyorduk ama benim işler malesef bitmedi o yuzden cmt yada pazar gunu toplu halde gidelim kim hangi gun musaitse ona gore bir ayarlama cekelim ne dersiniz..
cumartesi-pazar bende cıkarım bende cadır var 2+1. Cihan , yılmaz abi,mustafa abi topluca cıkalım leventte katılır bize... Cuma günü müsait olanlarla toplaşalım bi plan rota yapılacaklar hakkında görüşelim isterseniz...
pazar olsunnnnn...beni de götürün......
valla yılmaz abi cumartesi bulusursak cok eksik malzememiz olabilir... Cuma aksamı bir yerde bulusalım gidecek arkadaşlar. Sonra para falan toplayıp cmtesi hazır bi şekilde yola cıkalım... Mangal et sucuk tavuk vb gibi nevaleleri alırsak iyi olur.. Orada ymk olacakmıs büyük ihtimal ama biz kendin pişir kendin ye hesabına uydururuz. Daha az masrafla daha büyük bi tat alabiliriz...
Musticiğim pazar günü oğlen oralarda kimse kalmaz zaten. Bu organizasyonun en tatlı sekli cumartesi aksamı olur..
ben cuma 13.00 ten sonra müsaitim, cumartesi pazar da bana uyar ;)
cuma öğleden sonrada ben doluyum. Malum üniversite tatil oldu Öğrenci boluyu terkediyo... İşler yogun. Cmrtesi sabah gider pazar aksam doneriz düşüncesindeyim.. En güzel etkinliklerde zaten cmtesi gündüz ve aksam olur... Pazar herkes evine gitme cabasında olur gibime geliyor...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)