slm arkadaşlar biz nasip olursa yarın yani 18.05.2008 mustafa abi ile gidiyoruz yuvacık yalova gezisine. yokmu gelen.
slm isim nedir bolunun neresindensin
slm arkadaşlar biz nasip olursa yarın yani 18.05.2008 mustafa abi ile gidiyoruz yuvacık yalova gezisine. yokmu gelen.
slm isim nedir bolunun neresindensin
Ben malesef yarın calısıyorum. Sizlere iyi eglenceler...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
18 mayıs İZMİT yuvacık gezisini BOLU mt yi temsilen mrtaydın kardeşimle kazasız belasız tamamlayıp döndük.
Ayağımıza Gelen Bu Fırsatı Kaçırmayalım Arkadaşlar...
HMK MotoFest'08, 5-8 Haziran 2008, Bolu-Sarıalan Yaylası
http://www.enduroclub.org/forum/show...bolu-1929.html
Arkadaşlar MT ENDURO' nun t-shirtleri hazır..!
Ben en az 1 tane alıcam, daha fazla da olabilir. Zaten şu anda da 2 alana 1 bedava olayı var. İsteyen varsa erken davranalım diyorum.
Fiyat olarak 15 YTL dir. Ama 3 tane alınca tanesi 10 YTL ye geliyor ;)
Hadi cevap bekliyorum ona göre. Logoyu ben tasarladım, herkesin üzerinde görmek istiyorum
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
hıyar procan siyahını yapmamıs. Beyaz olması benımde işime gelmiyo doğrusu ama alalım yani güzel bi resim arkadaki => 10 ytl ye beleşe gibi gelecek...
Cihangirim Sen al ben sana öderim =>
olm dağ kecileri yazyıo bunlarda lan kızlar falan görse rezil oluruz cümle aleme
yaw cihangir bunu senmi yaptirdin abi su keci yazisini kaldirip siyah yaptirsak t-shirt i daha sexi olur bee
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Şinci şöyle bişey var arkadaşlar, bunlar standart hazırlanmış valla, yani istersek anca bu şekilde olur heralde ama, pro ya bi sorarım öyle bişey nasıl olur diye. O ilgileniyo bunlarla şu an.
Levent, senin t-şhirt e Afrika Aslanı yazdırırız karizma olur, kızların hoşuna gider
Ben Çinli de değilim, Koreli de değilim, ama endurocu olduğum doğru
Ayrıca siyah fikri iyi bence de, hiç olmazsa burda baskı yaptırırım ben
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
ula musti.. Biraz ince ayrıntılardan uzaklaşıp, mutlu olmaya bizide mutlu etmeye çalış =>
slm beyler iyi pazarlar sizlere bol sanşlı günler diliyorum...
sivas caddesinde vurdular beni...[/B]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)