mustafa abi o tabancanın mersimi hiç bitmiyo ....nasıl iş o ?
mustafa abi o tabancanın mersimi hiç bitmiyo ....nasıl iş o ?
valla abi super olurdu ama ben yine yokum o hafta hani olsam artci gelirdim birinin arkasinda ama malesef yokum umarim sizler gidersiniz.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
agustosta binecem abi motora ...sıcak havalarda ...ara veriyorum biraz ....doktordan gldım az once ...öleceksin dedi .....
arkadslar soguk havalarda yagmurlu havalarda motosiklete binmeyin ....bişi olmaz demeyın ..benım bunyem kuvvetlı deyip annenızın sözunden cıkmayın ...acısı ilerde cıkıyo ...
abiler bende boluluyum boluda oturuyom mudurnuluyum
bana bi honda cbr 125 lazım siz iyi bilirsiniz cevreniz vardır . öle satan varsa
bi yazarsanız sevinirim
haaa abi ler bide fiyatını sölermisiniz piyasası yani
bu Safranbolu gezisini ne zaman yapalım sizce arkadaşlar?
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
slm arkadaşlar, net e fazla giremiyor ve ilgilenemiyorum, geziler yaptığınız zaman cep vasıtası ilede iletişim olursa memnun olur ve oluruz saygılar, ERTAN: 0537 778 5099
ERTAN: 0541 778 5099
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
harun yaa, sana kocaeli gezisi diyorum ama, bizim plaka hala takılmadı ki
ne konuşuyosam... kafa dalmış.
babamın bazı projeleri var bu gidişle bu motora plaka takamıcam galiba
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
slm arkadaşlar bende aranıza fes 250 ile katılıyorum. gezilerde bende varım artık........
resimde bws ile olduğuma bakmayın o makinede az kahrımı çekmedi hani, kros gibi kullandım vallaa. babamın makinesi o ben de varım artık honda fes 250 ile,mustafa abi gaza getirdialdık.motoru
hoşgeldin kardeş, bws ile de katılabilirdin gezilere, fes250 yi beklemeseydin
bende de bws vardı, nerelerde cross yaptım sen de olsaymışsın..
Neyse bir gezi olur da kaynaşırız inşallah ;)
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
bu haftada yatışta sanırım.. İbu Etkinlikleri var.15-18 mayıs arası
Bi dahaki haftaya inş
Bi dahaki haftada olmaz. Final için hazırlıklar son hızla başlamıs olacak bizim ekipte...
Vay anasına yapamıycaz bu gidişle bu geziyi
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)