@gceterez
Ahh be. Üzüldüm şimdi adınıza. Halen bi ses cıkmadıysa ümit yoktur gibime geliyor
@gceterez
Ahh be. Üzüldüm şimdi adınıza. Halen bi ses cıkmadıysa ümit yoktur gibime geliyor
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
merhaba arkadaşlar Ankara MT olarak hafta sonu Çamlıdere'ye piknik tadında bir gezimiz olacak. Bolu'ya fazla uzak olmadığından gelmek isteyenler olur mu acaba
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...ml#post1070507
bizde yan çizecez gibi... Baksana sağanak yağmur geliyomus
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
@t_u_runcu Cok bilmiş Musti Bey... Kızlar gibi cok ince ayrıntılara katılan cıt cıt =>
Geçmiş Olsun Dileklerimi iletiyorum. Anlıyosun sen Beni...
Bu Arada Yarın Gezi İptal Arkadaşlar... Bu günkü havaya bakarak Ve de Meteorolojiye güvenerek soyluyorum.İnş Başka Sefere
arkadaşlar bu havada nasıl gidecegizki bugünden hava yagmaya başladı haftaya gidelim daha rahat olur
inşallah başka sefere görüşmek üzere
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
arkadaşlar,hava müsade etmeyecek gibi geziyi erteleyelm
yine de artcı olarak katıldım....
ben sana diyorum..bizim bizamanlar traktor vardı ...satıldı gitti ama plakası hala duruyo ...simdiki plakalar gibi degil ...saglam mazemeden ...hemde rakamlar kalınlasıtılmıs ve siyaha boyanmıs ....aslında cok yakısır cihan...denesekmı bi...?
@myheart iyi dileklerin için tesekkur ederim....
geziyi ne zamn yapmayı dusunuyorsunuz ...10 - 11 mayıs tarıhınde izzet baysal anma gunleri varmıs (bende baskasının yalancısıyım tam bilgi sahibi degilim )... o tarıhde gidemeyiz..ilerki tarihlerde bizim sınvlar yaklasıyor ..sanırım bu gezi işi sınvlardan sonraya yatar arkadslar....
Düzce de öğretmenlik yapıyorum yapacağınız faaliyetlere katılmaktan mutluluk duyarım.
[I]izci[/I]
Levent safranbolulu celil arkadaşta şu an sitede gelmeyeceğimizi söyliyelim bari
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Mustafa ÖZEN, L.SAHİN, celiloglu
geçmiş olsun arkadaşlar, ne kadar da tatlı su motorcularıymışsınız yaa
bir an kar mı yağacak acaba dedim, niye gitmiyorlar ki
valla cihangir hava bozuk ama biz yedigollere kasimda kar da kişta gitmiştik valla motor saglam olsa giderdim ama yolda molda kaliriz bide sizin geziyi mahvetmek istemiyorum soguk olmasi kotu degil bi sekilde korunursun ama yagmur yagarsa iste o zaman iptal neyse arkadaslar sarkitirsiniz biraz daha bende motoru yaptiririm hep beraber gideriz cihangir de plakasini alir gideriz 5-10 motor ama sanirim bu gidisle sınavlardan sonraya kadar sarkicak gibi gorunuyor neyse hatirlisi artik..
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
ehh, bunda da vardır bir hayır, zaferin dediği gibi bazı şeyleri hallettikten sonra, daha kalabalık bi organizasyonda buluşuruz inşallah
Bende bolu merkezdenim istanbulda yaşıyorum bolu gezilerine sizllerle katılmak istrerdim ama istanbuldan buluşmak kolay değil haziran ayında dylancılarla göynük fethindeyiz aksilik olmazsa.
Motorumu çalan hırsızın ALLAH belasını versin.34 EB 8652
yağmur yağarsa eğer boşuna sıkıntı olurdu sonuçta önmzde cok güzel havalr var kötü havaya sıkıştırmaya gerek yok hem ilerde daha kalabalık olabiliriz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)