Tüm Bolu'ya merhaba...
23.3.2008 pazar günü bolu kıbrısçık beypazarı üzerinden ankaraya giderken topcasemi düşürdüm..
kıbrısçık'a doğru gidiyorumdum ama seben sapağından önce de düşmüş olabilir, yani sebene de götürülmüş olabilir. Daha önce düşmediğinden eminim çünkü çektiğim resimlerde görünüyor. kıbrıscıktan hemen önce fark ettim düştüğünü...
çanta 42lik gobi..
resmi aşağıda..
sizden ricam, kıbrısçık, seben ya da civarında oturan/tanıdığı olan varsa çantamı bi soruşturabilirlerse çok sevinirim.
muhtara, bakkala, jandarmaya, otobüs işletmelerine vs.ye...
not:çantamı bulan ödüllendirilecektir..
@gceterez
Geçmiş Olsun Abicim... Birisi Mutlaka Bulmustur O Yol İLçe yolu oldugu için Koyluler ne varki acaba içinde diye durup mutlaka bakarlar... Sonra bi işe yarar diye alırlar götürürler. Bulabileceğini pek sanmıyorum Ama yine Allah'tan Ümit Kesilmez...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Ben Sebene gidicem ama malesef bu ayın 11 i gibi olacak geçmiş olsun diyorum yazık olmuş valla ayrıca onu çoktan almışlardır çantayı......
arkadaşlar herkese merhaba .bu pazar günü bartın veya zonguldak a gitmeyi düşünüyorum. sanıyorum herkez uzun yolu özlemiştir. yanlız bu gezinin grup halinde gruptan kopmadan yapılmasını istiyorum tadını getirecek şekilde.Beypazarı gezimiz güzel olmuştu.katılmak isteyenler isimlerini bildirsinler . teşekkürler![]()
valla ben pazar günü çalısıyorum. onceden ayarlamam lazımdı. hemde motora hafif bi bakım yapmam gerekiyo. Dişliler arka camurluk sinyal stop vb. onları hallettikden sonra yapsak iyi olur benım için.
cumartesi günü hareket saatini ve programı buradan bidireceğim.katılacaklar cuma günü durumlarının beli olacağını söylediler. cep tel 0 542 517 47 54![]()
iyi gezmeler, kazasız belasız..
[COLOR="Red"]Made[/COLOR] to [COLOR="Yellow"]Move[/COLOR]
şu ana kadar yapmış olduğum görüşmelere göregeziye katılmak isteyen olmamıştır.daha sonraki gezilerde buluşmak üzere .kanlıcalı
bende katılmak isterdim bolu merkez kürkçüler köyünde oturuyorum bende kymco /ck 125 aldım yeni ilk bakımını yaptırdıktan sonra gezi düzenlerseniz benide bilgilendirin
Arkadaşlar
Tahmini olarak 23-27.04.2008 tarihleri arasında Safronboluya günübirlik bi gezi planlamayı düşünüyoruz. Katılacak arkadaşlar varsa bana ulaşsınlar..
beni de ekle listeye harun, hafta sonuna kadar bisiklete bi motor takabilirsem gelirim ehuhe![]()
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
arkadaşım gelmesine bende gelirim ama gününü tam olarak belirlerseniz sevinirim çünkü çalışan biriyiz bide bende 125 cc lik motorsikletvar uygunmu
iyi günler ilkere 14 kymco 125 motor sahibi arkadaş motorun hayırlı olsun bende 125 lik mondial var pek gitmediğim yer kalmadı sayılı kendi çapımda bu hafta akçakocada idik benim motor gittikten sonra seninki daha da rahat gider hiç kaygılanma.. iyi günler herkeze
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)