Merkezden motosikleti olmayan biride benim
ama yakında olucak inşallah
Sevgili MT-BOLU üyeleri ve özellikle MYHEART - ALCOHOL ;
Her ilin bölümüne ayrı ayrı konu açıp ; bizleri ABANTA davet ettiğiniz için çok teşekürler...
Görevli olmam nedeniyle ben geziye katılamıyorum ama buradan ABANTA katılacak arkadaşlarım olacak! Onlara da göstereceğiniz misafirperverlikten çok memnun olacağımı bildirmek isterim...
Hertürlü yardım ve destek için bize ulaşabilirsiniz.Görüşmek üzere.Kolay gelsin .
İyi çalışmalar...
viper_1 dostum gezi guzel oldu birkac aksilik oldu eskisehir den gelen arkadaslardan ozur diledik bu biraz amator oldu umarim bir daha basimiza boyle bir olay gelmez. Tum EskisehirMT grubundan ozur dileriz, BoluMT olarak artik bu sene sezonu kapattik en azindan uzun yollar icin bizler yine Abant'ta kros yapmaya devam yagmur çamur bizim isimiz. Viper_1 seneye uzun yol dusuncemiz var eskisehiride rotamiza alabiliriz ve sizinlede bulusabilir. En azindan Kırmıs oldugumuz arkadaslar var ise gonullerini aliriz..
Bakalım Bu Original CHINA lar ne kadar gidebiliyor.
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Ben de yarışlardan yeni geldim. Hertarafım toz ve çamur içinde
Olsun yaw sorun değil. Gerçi ne oldu bilmiyorum ama...
Yine de güzel bir gezi olmuş....
Kapımız her zaman açık. Ne zaman isterseniz bekliyoruz...
Görüşmek Üzere...
heyy boludaki MT ciler 3. yazisim galiba ee artik saklandiginiz yerden ciksaniz diyorum. Bulusalim tanisalim kucucuk yerdeyiz birbirimizi tanimiyoruz olmazki ya bole hadi cikin artik bi cay icelim bi yerde cayları myheart ısmarliyor
hehahehahe ulan yıne benı somurme çabası içerindesin... Herkes kendi cayının parasını kendisi yanında getirsin...
(Benımde Aynı Taktik Herkes Basının Çaresine baksın )
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
kardeşler bugün bolu ya geliyrm ama arabayla,
tanışalım:05446506552
ARKADAŞLAR MOTORUMU SATIYORUM...
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21727
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
Fernando arkadaşım.. msjını daha yenı gordum... Hala boludaysan eğer bulusabiliriz...
543 878 80 15
arkadaşlar bendeforuma yeni üye oldum 2.5 yıllık motorcuyum tanışalım bi grup oluşturalım bu yıl belki gec ama seneye kalabalık geziler düzenleyelim hem arkadaşlık kurmuş oluruz siyah hondacbf250 sahibiyim belki tanıyanınız vardır sevgiler...
hadi arkadşlar bolulu yokmu hiç haberleşelim
Gel Arkadaşım Ekle Beni myheart1404@hotmail.com
Boludayım. Zaferle tanışcakmıssınız sanırım... Biz de onla kankayız zaten biz de tanısırız ;)
arkadaslar tanismak isteyenlere acik adres vereyim Tuşpa Bilgisayar&Internet Yurt İci kargonun karsisinda adim zafer herkezi beklerim. Eli bos gelmeyin ramazan ayi iftardan sonra gelenler alsin gelsin bi tulumba tatlisi tatli yiyelim tatli konusalim myheart olm her aksam geliyon dukyanin onunu otopark olarak kullaniyon yarim kilo baklava alip gelmedin sinirleniyorum bak motorunu biraktigin zaman sokerim bi taraflarini
kardeşler yarın bolu dayım
motorumu takasladım
yeni motorum kawasaki er-5
tlf numu daha önce yazmıştım
isteyen olursa görüşürüz
saygılar...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
bolu beyi merkezden bishop ve mikado var! tanıdığından eminim
arkadaşlar bu sezon artık uzun yol için bitti,ama bolu çevresinde bu pazara yedigöllere bir gezi düzenlesek nasıl olur uyarmı???? cvplarınızı bekliyorum .
Ha bu arada bolu dışından gelmek isteyecek arkadaşlar olursa bu topici okursa buyursunlar onlarıda bekleriz bolu mt olarak karşılarız dimi ,alcohol ve myhart.
yedigöllereee hadi bolu mt, olm harun izin al len pazara....
:rendeer:
len benım izin işleri iyice karıstı abi ya napcaz bakalım onceden haberleşelimde ona gore davranırız abi..
Lan zafer alcohol bozuntusu al sen de bi pasta biz yiyelim muehaheha
loynn bolulu mt ciler nerelerdesin ya.. Başlık 3. sayfalara kadar gerilemiş valla. Ara sıra bişiler yazın bea
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)