Bu gün Düzceye gittik bizim movie xl büyüdü grand dink 250 oldu nihayet. My heart artık kısa geziler bizide kesmez.
Bu gün Düzceye gittik bizim movie xl büyüdü grand dink 250 oldu nihayet. My heart artık kısa geziler bizide kesmez.
anammm abi hadi hayırlısı olsunda sen scooterla bizi tokatlarsın artık
Allah kaza bela göstermesin
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
iyi abicim daha iyi işte. Düşünüyordunuz zaten büyük bi scooter iyi olmus işte... Güle güle binin
Bakalım bu yaz 1 2 kere gezide yapsak uzun yol yapacaz inş...
@Mustafa ÖZEN
t_u_runcu, Alamaz motor Anca fuara gider bizle Hem mankenlerin Hem de motorların resimlerini ceker
Ey Bolumun güzel insanları M.Kanlıcalı, A.Rıza Ayvaz bilumum Bolulular nerelerdesiniz.Ara sıra uğrayın yaww.Sadece formları okuyup okuyup gitmeyin.Kanlıcalı bir okul servisi işine takmış,A.rıza Düzceye tayin olucam diye uğraşıyor, Turuncu çerezci Fahrettini zengin edicem diye uğraşıyor Leventte bir türlü cbf 250 yi satıp motoru büyültemedi, Sahi Alcholl nerelerde ya, Allahtan Myheart ortalıklarda gelip geçerken olsun ara sıra görüyoruz. My heart ufak bir gezi organize et te tekerlerin pası silinsin bu hafta Ankara MT gelicekti havadan korktu gelemediler.Bizmi gitsek Ankaralara ne
Bolu MT üyeleri İstanbul moto show fuarına 22 MART 2008 Cumartesi günü sabah saat 06.00 da hareket Gidiş - Dönüş 20 Ytl ye gelmek fuarı gezmek isteyen varmı?? Şu an 10 kişi varız. 10 kişi daha olursa adsam başı gidiş dönüş 20 ytl.Gitmek isteyenler isimlerini yazdırsınlar.
benı yaz abi listeye....
İstanbul Motor show katılım listesi
1. Mustafa ÖZEN
2. Kenan ÖZEN
3. Murat AYDIN
4. Yusuf AYDIN
5. A.Rıza AYVAZ
6. t_u_runcu
7. My Heart (HARUN)
8. Levent ŞAHİN
9. Alcohol
Devamı gelir inşallah 20 kişi olursak adam başı 20 ytl.
mustafa abi....hani myheart ın yanına parantez içine apo die belirtmissin ya...bence o parantez ıcındeki apo yazısını kaldır ....kızıyo...
mustafa abi fuar isine benide eklermisin selamlar saygilar
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Tamam len hemen de alınıyon değiştirdik. Birde şu 20 kişiyi tamamlayalım ya etrafınızda 20 ytl ye İstanbula gelecek yokmu Mt üyesi olmaları şart deil arkadaşlarınıza falan bir sorun ya. Götürecek kişi de Mustafa KANLICALI hani beypazar gezisinde lastiği patlıyan mondial 125 in sahibi.Perşembe akşamına kadar şu işi halledelim. Araba 400 ytl ye gidecek 22 kişiye kadar yolu var. daha az olursa rakam 400 ytl ye bölünecek.
Alınırım Valla Abi. Ben Harun
Ben 2 Kişi Daha Ayarlamaya çalısacam...
Tamam işte herkes birilerini ayarlarsa daha ucuza gideriz.
Levent Baban gelmiyormu onu da kandırda sayıyı tamamlayalım.Ben bu gün üçkişiyle görüşecem inşallah onlarda gelir yoksa fuar bize yalan olacak.
Arkadaşlar size üzücü bir haber vereceğim.Şuan Bağkurda A.Rıza ve Mustafa Kanlıcalı ile beraberim. Malumunuz Mustafa Kanlıcalı bizi fuara götürecekti yalnız aracı için emanet d-2 yol belgesi ayarlıyacaktı bulamadı. Bunun cezası da 5,000 ytl bundan dolayı ögidemiyoruz inşallah başka sefere. Zaten sayıyı da tamamlayamamıştık.
Öz Boluda Sabah 05,00 Otobüsü Var Topluca Gitmek İsterserseniz Fiyat Konusunda Patronla bi konusurum ...
Ben Önceden Ön 4 Koltugu Kendime Kapatmıstım...
Levent Mustafa Ve Ben. Gelecek Başka Kimse Varsa Bana Bildirsin.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)