ben kankiniz deelmiyim
sen kazana düştün
Hem daha erkek adam oldugunu gösterip beyler su zaman surada sizleri yemeğe götürüyom bile demedin :(
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
bindim derelerine,bilmem nerelerine,kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine
pazar için ne planınız var ..???
feneri nerde sonduruyonuz...
bilmiyom yaw... Bana birisi pazar günü bi yerlere gidelim dedi ama kim dediğini hatırlamıyorum ya ??
Ooohoooo.. bizim yemek işi kaynamış gitmiş hay allah
Levent arabanı gördüğüm yerde alıcam damacanayı baştan sona sulayacam haberin olsun
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
yok oyle olmaz damacanayla fln... bize ymk lazım kanka yemek... Kuru soganda olsa levent bizi yemege goturecek...
valla bugün leventle ereğliye 1000 bakımı yaptırmaya gittik... Arabayıda fırsattan istifade ıslatmıs olduk.. Gelmeyen arkadaşlar cok sey kacırdı. Menude İskender Vardı
bana bi yardim edebilcek varmi ??
yer itibari ile izmit'e yakinsiniz,yani korfez pistinede yakinsiniz.bana ruhsati olan 500 cc naked veya 600-750 cc arasi ss kasa lazim motorsuz.genelde korfez pisti cevresinde bulunabiliyomus,bu konuda bana yardim edebilcek biri varsa lutfen ozelden msj atsin
saygilar...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
arkadaşım boluda bu konuyla ilgili bişey bulamazsın, ama adapazarında (sakaryada) bulabilirisin sanırım.
Orda sofuoğlunun haricinde bir motorcu dükkanı görmüştüm, atölyeleri var
yarışa katılan birileri, ama tanımıyorum hiç.
Sakarya Mt den yardım alabilirsin sanırım. Kolay gelsin.
Valla hiç olmadı, len harun gelmeyenler çok şey kaçırdı diyon bi de. Öyle olsun, bizsiz ıslayın siz...
Mustiiii... bizim motorumuz yok diye bizi horgörüyo bunlar yaa..
Dışlıyorlar bizi, küstüm
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
küsme kanki yaww Sabah 6 da uynadırmak istemedik. hem o saatte belli oldu gidip gitmeyeceğimiz. Hava mualfeti yüzünden
tesekkurler dostlarim yardiminiz icin
saygilar
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
he yaa ben de o lafa taktıydım özellikle "gelmeyenler çok şey kaçırdı"
Alla hallaa.... neyse yaa bakarız biz başımızın çaresine
Öz bolu var olım.. Hemde bana beleş Atlar gelirim Sizde hain plan biter bende daima yenileri başlar... Microsoft gibiyim 10 yıl oncesinin planları su anda elimde...
yaw bugun gene arabayı ıslatma partisi verdik yedik,içtik gene gelmediniz yahu
he yaa herkesede haber verdik ama gelmedi nedense kimse ??
yaw hem ne zamandan beri arabayı ıslatalım dediniz gidincede gelmediniz yahu ne bçm iş bu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)