Daral, hoşgeldin birader, eee nedemişler doğduğun yerin ekmeği yanık bile olsa yinede yenmeden durulmazmış. Bende Mudurnu dayım.
fernando, ben mekezde olmadığım için birşey diyemiyorum. Herkese selamlar...
Daral, hoşgeldin birader, eee nedemişler doğduğun yerin ekmeği yanık bile olsa yinede yenmeden durulmazmış. Bende Mudurnu dayım.
fernando, ben mekezde olmadığım için birşey diyemiyorum. Herkese selamlar...
LucasBishop adlı üyeden alıntı
kardeş hoş geldin neresindensin bi diyve bakam bi
As technician As Possible
slm arkadaşlar. Benden başka mudurnulu varmı aramızda?
Lucasbishop ve Mudurnulu hoşgeldin. Bu bolumt yi açan ben Taşkestiliyim, sen mudurnu merkezdenmisin?
Arkadaşlar Bolu-mt bölümündeki değerlendirme bölümüne ((sayfanın sağ üst bölümünde bulunuyor)) oy veriniz lütfen!
Anketede katılırsanız memnun olurum, ankete 1 defa katılım yapınız ve anketten sonra msj yazmayı ve bypro ya puan vermeyi unutmayalım arkadaşlar sağlıcakla kalın teşekkürler...
selam millet bende bolu merkez denim ya yardımcı olun motor seçemiom
azmiden alacam ama bilmiom :s
Arkadaş aramıza hoşgeldin, ne tip bir motor düşünüyon scoter mi yoksa chooper türü bişeymi? Ayrıntılı yazarsan yardımcı oluruz ok.serser1 adlı üyeden alıntı
selam bolulu kardeşlerim ben bolulu olmasamda sizlerleyim 15 ay jandarmada askerlik yaptım bolu ya aşığım hepinize sevgiler selamlar
Bolulu Arkadslarin Dikkatine Bİr Topic Actik Duyuruluar BÖlumune...abant Gezİsİ 9 Temmuzda..sİzden De Destek Ve Yardim Bekliyoruz..
Motosiklet bir tutkudur..vazgecilmez
slm arkadaşlar..boludasınız ve ayağınız dibinde harika yerler var..neden bi gezi düzenlemiyosunuz.yada bolu tarafına düzenlenen gezilere katılmıyosunuz ..
hepinizi 9 temmuzda yapılacak olan abant gezisine bekliyoruz..
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=16059
[COLOR="Magenta"][B]daha gidecek çok yolumuz var:cat: [/B][/COLOR]
selase adlı üyeden alıntı
Arkadaş merhaba, buralarda işler çok karışık, jandarma ve polis ehliyet nedeniyle göz açtırmıyor. Malum kaç kişinin ehliyeti var sormak lazım ! 8 Temmuzda sakaryada sınava gireceğim müsait olursam gelmek isterim.
Merkezdeyim dostum gelBolu Beyi adlı üyeden alıntı
arkadasım bana b ehliyetın üstüne 400-450 ytl ye patladı yaabypro adlı üyeden alıntı
Bolulu motorcu arkadaşlar.topluca bieyerlere gidelim yaa nedersiniz??
Ben A2 ehliyeti 350 ytl ye mal ettim, sakarya akyazıdan alıyorummyheart adlı üyeden alıntı
Bi yerlere gezi işini organize eden olursa katılmak isterim herkese selamlar...
bende aldım a2 yi en sonuda o kadar zaman geçti ama olsun. Rahatca cadde yapabiliyorum...10 eylul bakalım hayırlısıysa abant yapalım diorum foruma da yazcam yüm mt grubunu toplamayı düşünüyorum..
bende geldim bolu merkez arkadaslar bi koordinasyon sagliyalim ERCAN yine bolu merkezde teror estiriyor kasksız cikmayin ana caddeye kacamazsiniz adamin altinda POLİS ozel yapim BMW F650 var
muahhehahehaheh bana bişi yapamaz ....
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
selam bolulu dostlarım bende bolu merkezdeyim sümerde.inşallah kış gelmeden bi cbr125 alacağım,hep birlikte takılırız ne güzel olur
:rendeer:
myheart ehliyeti aldin tabii yapamaz ama adam benim motora gıcık olmustur herhalde zuhahuauhauh bi kerede durdurmadi ama bigun kaldirimdan atlarken yakalayacak bak buna eminim iste
arkadaslar bi ara bi toplanalim soyle bi yerlerde biseyler icelim Bolu zaten kucuk belkide cogumuz birbirimizi taniyoruzdur ne dersiniz bi yerlerde biseyLer icelim bu sene sezon bitti gibi gorunuyor. seneye cok ii planlarimiz var uzun yol
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)