Dostlar sınavlarınızda başarılar dilerim,
kamp işini arkadaşlarla bi görüşmem lazım,
iyi geceler
Dostlar sınavlarınızda başarılar dilerim,
kamp işini arkadaşlarla bi görüşmem lazım,
iyi geceler
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
GİDECEGİNİZ YERE BAGLI GELEBİLİRİM ZAFE ER NERLERDE
by pro bizde gidelim kampa ben hiç kamp yapmadım ya nerdeyse yaş yarıyı buldu biz daha kamp ateşi yüzü görmedik bi kamp ateşi etrafında şöyle arkadaşlarımla bi neskafe yudumlamak benimde hakkım gidelim be abi senin çadırda bi rezervasyon yap banada tek kişilik bi yer istiyorum ok cadır salamdır inşallah oralarda bizi ayı falan abalamasın
ALINTI
byendro_14
by pro bizde gidelim kampa ben hiç kamp yapmadım ya nerdeyse yaş yarıyı buldu biz daha kamp ateşi yüzü görmedik bi kamp ateşi etrafında şöyle arkadaşlarımla bi neskafe yudumlamak benimde hakkım gidelim be abi senin çadırda bi rezervasyon yap banada tek kişilik bi yer istiyorum ok cadır salamdır inşallah oralarda bizi ayı falan abalamasın
İnşallah bi aksilik çıkmazsa gitmek isterim kardeşim,
korkma yanında ben varken sizlere ayı falan soluyamaz bile,
ben nede olsa yayla çocuğuyum, tatlı su balığı diilim
saygılar dostlarıma.
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
hayırlısı baklaım inşallah bi gün o da olur...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
10 Haziran 2007 Pazar Günü Bolu Mt Olarak Kartalkaya'Ya Gidiyoruz...
Saat 09:30 DA Kardelen Sİneması Önünde Bulusulup O Sırada Alısverişler tamamlanıp 10:00 da da Yola koyulacagız...
Yemek Olarak Kızarmıs Tavuk Almayı düşünüyoruz.Kendi İmkanlarımızlada Salatamızı yaparız Güzel Bir Gün Geçiririz...
1. MyHeArT
2. L.SAHİN
3. sereye+1
4. Dolapçı
5. t_u_runcu
6. alp er
evet arkadaşlar pazar günki plan budur gelecek olanlar yazzsın herkezi bekliyoruz
Eveettt,
Güzel bir haber bu. Yağışlı havalar bunaltmıştı, meteor.gov.tr. den cumartesi havanın açacağı, pazar günü de kuru bir gün olacağı tahminine göre bu yerel geziye en önde katılacağım.
Yaz beni de Harun kardeşim. Sanırım çocuklarımdan biri daha gelir.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
dolapcı abiye fln da sole istersen abi onlarda gelirler belki.. Hem tanısma fırsatımız olur sizlerle...
Haber vermeyi deneyeceğim.
Önemli bir işi yoksa, Akçakoca tayfasını toparlar, getirir.
harun la carsamba aksamı dukkanda,pazar gunu nereye gidelim , ne yapalım derken en sonunda kartalkayada karar kıldık..fakat arkadslar yazın hiç bi tadı olmaz gibime geliyor .. .ben gidelim derim ama bimiyorum zevkli mi olur ..
yayla bayramları yokmu yav ..yavla bayramlarına gidelimm...yufkayla etli pilav yirüzzz.
Anlatmak istediğini biraz daha açıklasan. Gelmişken keyf alabilmeliyiz.
Kartalkaya'ya temmuzda da gidilir. Olmazsa daha uygun bir yere götürün bizi.
Çağırdılar da, ... demeyelim.
Aksilik olmazsa 9.30 da Valilik binasının oralarda olacağız; Kaç motor, kaç kişi henüz belli değil.
yaa nolursa olsun bahtımıza hava elverişli oldugu sürece gideceğiz.. yayla bayramı bu hafta yok diye biliyorum.. Oldugu zaman zaten oralara gideriz.. Bu pazar günü kartalkayaya gidiyoruz hayırlısıyla bakalım...
arkadaşlar bi aksilik cıkmazsa bende geliyorum eeeeeeee yolda harunu gececek kahraman bir YBR ci ye ihtiyaç var ...
SevCan'ı Gönülden...:wiinkk:
Ben de geliyoruuum. Oleeyy
Ya tek scooter ben mi olucam acaba?
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
bilmiyorum ki belli değil... Mustafa abide gelebilir scooterıyla...
Sabah 09:30 da bullusmak üzere...
Dolapçı Ali'nin geçerli maazereti var, kendisi gelemeyecek,
Sanıyorum çocuklarımdan birini artçı yapıyor, tek motor geliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)