arkadaşlar merhaba bu site araclığı ile tanışıp birlikte sorunlarımızı paylaşabiliriz ve beraber geziler düzenleyebiliriz her kastamonulu mt üyelerini tanışmaya davet ediyorum ben cideden fatih yapıcı herkese saygılar
arkadaşlar merhaba bu site araclığı ile tanışıp birlikte sorunlarımızı paylaşabiliriz ve beraber geziler düzenleyebiliriz her kastamonulu mt üyelerini tanışmaya davet ediyorum ben cideden fatih yapıcı herkese saygılar
yakın sayılır. ben sinopluyum. ama istanbulda oturuyorum. yazında sinopa geliyorum
olmazmı heryerde var motorcularbasbali adlı üyeden alıntı
sitede kastamonudan bikaç kişi vardı
bende kastamonuda motorcu varmı diycektim
kastamonu hanönü
musti kardeş merhaba biz cidede bayağı kalabalık bir mt grubuyuz tanışıp birbirimizle iltibat kuralım geziler düzenleyelim motor alım satımında birlikte birbirimize yardımcı olalımmusti81 adlı üyeden alıntı
GEL TABİ KARDEŞİM BİZİM MT GRUBUMUZ HERKESE AÇIK İSTYEN KATILABİR KANKAM M(MERKEZ)AYRICA TOPİC İÇİN TEŞEKKÜRLER MUSTİ KARDEŞ ARAMIZA BEKLERİZbasbali adlı üyeden alıntı
SAOL mostwanted_57 KARDEŞ BİZİ TAKİP EDİP DESTEK VERDİĞİN İÇİN AYRICA SENİ DE BEKLERİZ ARAMIZDAmostwanted_57 adlı üyeden alıntı
johannes falcon kankam ben yarın kastamonuya gidiyorum huyasung tan vazgeçtim aslanlar gibi fz6 fazeri alacam allah nasip ederse 12 saat kaldı altımda olmasına bakalım allah hayırlısını eğlesin güzel rabbim
"Ben ve abim garanti!!!merkez adlı üyeden alıntı
tabi var,bu da laf mı yani..."
Kastamonulu dostlar herkese selam.Tanışalım elbette.
slm topraklarım bende kastamonu merkezden
hıZlı Y@şA génÇ öL
Arkadaşlar havalar biraz ısınsın bi tanışma faslı yapalım.EE organize yi de kastamonulu arkadaşlar yapsın.Biz hazıra konalımm.Arkadaşlar bi kuzu çevirme yaparız artık
hayırlı olsun allah asfalt yüzü göstermesin alın bakam msn leri bırakalım ceza_srad_@hotmail.com
hıZlı Y@şA génÇ öL
yaparız tabi arkadaşlar hemde en kıralını biz daha bu cumartesi kuzu çevirdik hep birliktede yaparız inşallahbasbali adlı üyeden alıntı
arkadaşlar iyi hoş ta ben de motosiklet yok,bakınıyorum güzel bi makine de bulamadım.bi yardımcı olun...
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
nasıl bi makına aryosun büyük makinemi detay ver biraz yardımcı olacak biri cıkar mesela ben
hıZlı Y@şA génÇ öL
4000-4500 arası.virago 250-rebel 250-cbf 250 olabilir.tercihim crusier lardan yana.ama cbf ya da tiwister'e hayır demem.ne olursa olsun temiz olsun
Honda Today 50 • Honda Beat 100 • Yamaha YBR 125 • Kawasaki ER5 • Yamaha Fazer FZ6 • V-Four Racing 800 ABS
benim bildiğim mondial kt 125 var mondialin 150 lik scoter gibi bişi daha var çocuk yeni almış 1.600 ytl ye veririm diyo 15 günlükmü bişi birde 1 aylık kanuni var tam bilmiyorum kaçlık olduğunu ama istersen araştırımım galiba bunlar işini görmez ?
hıZlı Y@şA génÇ öL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)