2012 yilinin ilk mesajini yazem bari..selam olsun kastamonu-abana-toza köyü-konakören mahallesi
2012 yilinin ilk mesajini yazem bari..selam olsun kastamonu-abana-toza köyü-konakören mahallesi
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
selam kastamonu, bana bir motor konusunda kim yardımcı olabilir?
özelden ulaşırsanız sevinirim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Ilgaz' dan selam arkadaşlar... Ilgaz ilçesinde memur olarak görev yapıyorum. Bir etkinlik gezi falan varsa katılmak isterim Kastamonu bu kadar yakınken tanışmak isterim. Herkese hayırlı bayramlar.
Birde sormak istediğim. Gt 250 r kullanıcısıyım. Kastamonu da önerebileceğiniz bir usta var mı? Telefon numarası falan verebilirseniz sevinirm.
Kastamon'u ya da özellikle ılgarini'ne gidiş ile ilgili bilgiye sahip arkadaşlar var mı aramızda?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
kastamonu merkez cevresınde nerelere cadır kurulabılır ...
En son 2013de yorum yazılmış...2014ün ilk yorumunuda 2014 ortasında ben yapıyım bari.yok kastamonulu hemşerimiz?
Kastamonu'da motorlu birçok insan var fakat forumlarda dolaşan az demekki Konuyu güncelledim belki Kastamonu lular yazar vardır aramızda daha birçok kişi.
Güzel memleketim KASTAMONU 'm gibi yer varmıdır ya.
Kastamonu/Şenpazar.
Madem bu başlığa senede bir yazılıyor, 2016'da siftahı ben yapayım. Yeni yılınız kutlu olsun, tekeriniz düz bassın.
37RE368 Kuzeykent
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)