Nasılsınız bakalım Kastamonu Mt.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
aloooooooooooooooooooooooo kimse yok muuuuuuuuuuuuu????????????
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Korkut abicim
il grubuna uzun zamandır girmedim,
mesajını şimdi görüyorum,
Görüşelim tabiiii
Merhabalar !
Sizlerden bir tavsiye almak istiyorum. Motor merakım yıllardır vardı ama hiç bu kadar üzerine düşmemiştim. Chopper tarz motorları seviyorum başlangıc için kastamonuda bulabildiğim ikinci el motorlar kanuni tiger, Regal raptor Mondial 250MCT, Ramzey QM250 sizce hangisiyle başlamalıyım ? Şimdiden teşekkürler ;)
arkadaşlar bende Tosyadan katılıyorum aranıza elimde çok temiz hyosung gt 650 r var 3000 km'de ilgilenen arkadaslara yardımcı olabilirim
[B][COLOR="Red"]Saygı Duyulacak Tarafınıza Saygılarımla ... ;)[/COLOR][/B]
Memleketime selam olsun...
merhaba arkadaşlar bende kastamonuluyum kocaelide oturuyorum hepinize hayırlı günler
bende kastamonu cide den
inebolu zarbana dan yukarı göneşli köyü hadi baklım ...
yada doğanyurt ...belyaka köyü...
tüm hemşehirlilerime sevgiler... selamlar...
γ@píяєگگ@mí
Mehmet ERDOĞAN
selamun aleykum
bende kastamonu merkez-inebolu dostlar gezi olduğunda haberdar ederseniz sevinirim
fast_boy.01@hotmail.com
gt650 R Hyosung
merhaba arkadaşlar. Kastamonu ve çevresinde gidilmeli görülmeli yapılmalı dediğiniz - diyeceğiniz yerler -işler i, rotaları varsa resimleri içeren bir mesajı 1. sayfaya ekletsenizde bide bilgilensek , meraklansak kalkıp gelsek görsek . sizlerle tanışsak. fena olmaz diyorum sizler ne dersiniz?
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
21 - 22 mayıs 2011 çankırılı motorcular kapadokya gezisinde.. Herkesi bekleriz
MEHMET EVCİ 0 532 345 96 62
Merhabalar;
Şu motor hakkında bilgisi olan var mıdır aramızda?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...668799/detay/#
Kırmızı-2006 Model-600RR ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)