Kimseler yok yine....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Yettim korkut abi Nasıl keyifler; uzun bir aradan sonra tekrardan merabayınp
Serhat olum ne o öyle kendi kendine mesaj yazıyosun şizofren misin olum sen :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:06 ----------
Evett geçen yaz çektiğim kareleri yayınlıyorum biraz hasret giderelim
Motörümle gezerken rastgele bulduğum ama kuş cıvıltısıyla; dere sesiyle insanı kendinden alan bir yer
Babannem bahçede
Sabah kahvaltısı...
can sıkıntısı :D
Canımın canı babannem Üzerimde hakkı çoktur inkar edemem...
Korkut Abi; Biz bugün Serhat'la hasret giderdik gazladık biraz.İnş. senlede çıkarız bir ara.Çok çok iyi bak kendine.Kolay gelsin Kusuruma bakma fırsatım olmuyordu bakamıyordum buralara...
Geçmiş olsun abi
kastamonu lu tüm hemşerilerime saygılar selamlar, abana lıyım bende, istanbul güngören de yaşıyorum , korkut abi geçenlerde sucukları götürdünüz, afiyet olsun
Merhaba tüm hemşerilerime..
yaza gelicem cideme ...
Bahar geldi siesta mı yapıyonuz..?
uyuyo topik...
Selam abicim. Güngörenin neresindensin? Bir de Kastamonu nun neresinden
Bizim derneğimiz var o tarafta
Merhaba; hoşgeldiniz.Temmuz gibi kısmet olursa bende Şenpazar'a gidiyorum.Sonra da bir güzel gazlayacağım memleketimde.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.Kalabalıklaşıyoruz; yaz geliyor ne dersiniz mangal yapalım mı ?
bişiler yapalımda ne olursa artık...mangal olur..
kahvaltı olur...
acemi motorcuyum ama...:D
karasahin arkadaşım Abana lıyım, Güngören İlgi Hastanesi yakınında oturuyorum, kastamonu gezisinde görüşmek dileyiğle
Hangimiz acemi değiliz ki :D
İlgi hastanesine sırtımızı verip bir bayır çıkıyorduk.Mithat paşa durağı mı ne vardı mezarlık falan vardı o tarafa doğru. Dicle sokakta Şenpazar-Harmangeriş Yard. Day... derneğimiz var
Bu arada abana da gezip görmemi tavsiye edeceğiniz yerler nerelerdir?
Yaza İnebolu-Abana arası bir şeyler yapmak istiyorum.İnş. tek başıma yapmam eşlik eden çıkar bana :D
an 125 ile türkiye turuna çıkacam , sen ne zaman abana da olcan ? ben rotamı ona göre ayarlıyım
CBF 150 Kardeşliği adında facebookta bir gurup kurdum katılımlarınızı bekliyorum
maraba dep depp
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
karaşahin fotoğraflar müthiş..
ellerine sağlık..
fotolar gerçekten ön numara karı kız resmi koysaydın şölee iyisinden...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)