Selam memleketim
4 harfli ilçemiz Araç var birde
Konu nedir
Selam memleketim
4 harfli ilçemiz Araç var birde
Konu nedir
bben daldım direk 4 harfli deyince
naber caner ,
gazlamaya devam
nerde gazlıyon ? İstanbul trafiğinde mi?bu saatte mi?
ha bu arada bi konu açılmış ; konu açmak bu kadar kolay olmamalı diye-açıklamasında da gereksiz yere mesajlar yazılıyo diyo.şimdi burda bu konuşmalarımız da bu iğnelemeye dahil midir ki?yani bööle sohbet tarzında mesajlaşmalar sorun olur mu ki?
Primum non nocere!
Gazlama lafın gelişi ablacım benim bu saatte sütümü içip yatmam gerekiyor ama inekler kaçmış gitmiş süt yok bu gece
Bu tartışma bir kaç gün önce yapıldı abla. MT İl grupları; o ilde yaşayan ve o ille bağlantısı bulunan motorcuların tanışması ve konuşmalarını devam ettirmesi için açılmış gibisinden bir yazı ile belirtildi.Yani doğru yoldayız.Bir sorun olmaz...
Hem Allah'ın dağına bu saatte bizden başka kim bakar değil mi ?
burdayımm sahin titretsne olum sende
abla ağlıda ne varki gezilecek biyer varmıymıs
iyi geceler bebek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:17 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:15 AM ----------
ya ne bileyim canım ya ;bi ara oraya gidecektik hocamla ;daha sertifikamı dahi almamıştım ama o zaman ve ilçeler arasında sürüyodum,sertifikayı alır almaz çıktım şehir içi trafiğine;bi daha da çıkaramadılar trafik dışına
o zaman ben Kayı'ya gideyim
Primum non nocere!
hayırlı cumalar degerli hemşerilerim
ii geceler kastamonu mt....!
1000. Mesajımmm
merhaba kastamonu mt adım emre 16 yasındayım taskopruluyum motosikletlere büyük bir ilgim var 125 mt motorum var burası küçük yer olduğu için motora binmek pek sorun olmuyo inşallah ilerde ehliyetimi alıp racing motor almak istiyorum..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:35 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:31 AM ----------
hoşbulduk caner
Emre hoşgeldin aramıza ben şahin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)