selamın aleyküm nasılsınız
selamın aleyküm nasılsınız
as. yaşar idare edioz sen nasılsın
Hayırlısı olur inş.Renk vs. diğer özelliklerinide bize iletebilirseniz topicimizi takip eden biri sizinle irtibata geçebilir
Kastamonu MT
Hayırlı kandiller diliyorum hepinize
Topiciğimize belirli bir zamandan beri giremeyen Korkut abim;Göktay abim;Burçin ablam Selpakçım Serhat
Özlettiniz kendinizi
kadir geceniz mübarek olsun
karasahinden canere
Kastamonuda ki son durum hakkında bilgi alalım hemen
nasıl gidiyor ?
aleyküm selam canım-geldik ya-dedim ya izmir MT'ye geçsem bile sizi bırakırsam namertim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 AM ----------
sen de mi ordaydın dicektim de tahmin yürütmüşsün;nasıl da biliyo milletini - ben de uğradım da taciz olayına çok yatkın bi ahali olduğundan orda bile şu mübarek gece de rahat yook yahu-yuh diyorum başka da bi şey demiyorum kastamoni halkına
mübarek gecede nöbet tutuyoz hadi yine iyiyim-millet türbeden çıkmıyo - ne güzel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:24 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 AM ----------
bugün dragstar 1100 sürdüm millet ; süperdi süper-o motor sesi yook mu ;hor hor hor uuuffff
kesin karar verdim satıyom ramzeyimi - ama dragtarın sahibi de benim gibi tok satıcı
Primum non nocere!
ii geceler mt
Günaydın Arkadaşlar.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
herkes gider mersine ,ben giderim tersine;nöbet çıkışıyız uyumaya gidiyoruz - size iyi sürüşler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:56 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:54 AM ----------
beklenen şahsiyetlerden biri daha gelmiş gibi gözüküyo - sohbetiniz bol olsun
Primum non nocere!
selam güzel ülkemin güzel insanları var cok saygı deger hemserilerim
adım hasan nikime aldanmayın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)