Nerdesiniz ahali
TUS=Tıpta Uzmanlık Sınavı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:36 PM ----------
evet çok haklısın ben yazın ortasında gitmiştim de utanmasam kayak kıyafetleri ile geri dönecektim;hala kar vardı tek tük kenarlarda
Primum non nocere!
ii günler kastamonu mt
eu_iatr tus da basarılar dilerim inşallah istediğin yer olur bu arada ne istiyosun?
keşkeeeeeeeeeeeeeee...ama bu sınavda kazanamayacağım için nisan TUS'una girecem ve inşallah o zaman İzmir Tepecik Hastanesi Çocuk Hastalıkları'nı kazanıp güzelim İzmir'imde çocuk doktorluğu yapacam.Ama merak etmeyin her ne kadar İzmir MT grubuna takılacak olsam da mazimi unutmam sizi de bi başınıza bırakmam.Şu Nisan Tus'unu kazandığım bi açıklansın her yeri gezmezsem ne olayım-tüm site elemanlarını toplayıp gezi düzenleyecem walla şehir şehir-İstanbul Ortaköy'de gezmek de en gözde planım!
Primum non nocere!
İnş. kazanırsın ablacım.Bizi unutmayacak olman çok güzel.Yoksa beni bebek diye kim sevecek değil mi amaİstanbula gelirseniz haberleşelim.İstanbul MT yle beraber gezebilriz
Bu arada branşınız çocuk doktorluğumu
Hala hatırlarım benim bi doktorum vardı beni çok severdi...Hep tatlı tatlı şuruplar verirdi
yok daha pratisyen hekimim ne yazık ki ,hem de acil serviste-bu sınava girerek işte branş seçiyoruz-düşük puan alırsan hiç bir yere gidemiyosun-ne kadar yüksek puan alırsan istediğin yeri tutturman o kadar garanti oluyor-kız çocuklarından nefret ederim,erkek çocuklara da bayılırım ondan ikisi birbirini tamamlıyor!
umarım sizin de boy boy çoccuklarınız olur da seve seve bakarız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:56 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:55 PM ----------
beddua etmiş gibi olmamışımdır inşallah
Primum non nocere!
yok yok beddua etmedinizde nerde bu zamanda helal süt emmiş motor sevgisi barındıran hanım hanımcık bir kız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 PM ----------
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
karasahin, caner_37, eu_iatr
motor sevdalı bi kız bulsan da pek normal olacağını zannetmiyorum ya-daha bir sürü sıradışılık wardır onlarda - kendimden bilirim yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 PM ----------
misafirleriniz bol ve daim olsun beyler-bana müsade,biraz gezeyim motorumla hazır hava güzelken-sizin de havanız güzel motor sevdalı hatunlarınız da bol olsun
Primum non nocere!
motoruma alıcı çıktı karaşahin;bizim kız gidiyo elden
napsam ki? bunu satıp daha heybetlisini mi alsam
Primum non nocere!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)