Ne demek sahın sen ne zaman motor alıcaksan benı ara gelırım yardımına normaldede ara ama seyını cıkarma) he birde dikkat et vırajlarda fılan gaza gelme ehuhuhu
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:51 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 PM ----------
boşver be hemserım ne ısın var buyuk sehırlerde ben unı ıcın ıkı senelık kastamonuyu yazdım bır kactane ıst yazdım oda gıdıp gelmesı kolay olsun dıger gelı kapan tekırdag corlu edirne,kocaeli vb yerler sıkıldım buyuk sehırın gurultusunden artık
Arkadaşlar halaoğlunu işletiyorum vurur mu beni sizce..
İneğe köye geldim dedim gel al beni dedim az önce aradım lan nerdesin kornaya bastım bastım çıkmadın bende uyuyakaldım gel dedim kendisi kasabada tamam yarım saate doğru gelcem dedi..
Musti burayamı geldin
Burayıda bamlatırsan kastamonular yaktı cıranı
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Tamam o zaman sen kastamonuluysan sorun yok
yırttın
Ulen ne çok kastamonulu varmış be helalolsun size helalolsun
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Kım apacı :D motor apache baskada yok aman hımmm..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:10 PM ----------
Abi sakat durum kuzen muzen dınlemez bak fazla kızdırma :D
bu arada 37 sayfamız ılk acılısını kım yapıcak acaba cıkolatalı gofret hedıye :D:D
Abi musti abinin de dediği gibi İstanbul un yarısı özelliklede Şile nin yarısı Kastamonu lu
tamam olm ben yapıcam açılışı isterim gofretimi...Helvacı çıkarrr gofretçiş girerrr
Göktay abim saolasın en yakın zmanda fotoları atıyorum
alışmam mı be olm 240 la viraja girdim Korkut abim de şahit az önce beraberdik
İyi geceler abim benim.Bi tutturamadık ikimizinde topicte olduğu zamanı
Evet bu aralar denk gelemedik.
Kardeş Korkut abi nerelerde hiç gözükmüyor. Bilmeden küstürdük mü acaba siz görüşüyorsunuz sen bilirsin.
İyi kardeş aman korkut abimize bi yanlışımız olmasında
İşler güçler hep aynı git gel bildiğin gibi. Dün ilk defa Ankara'lı MCT 'ci arkadaşlarla tanıştık biraz gezdik çok iyi oldu sağlam arkadaşlar. Bakalım yarın da aksilik olmazsa yeni arkadaşlarla birlikte biraz daha gezecez anlıycağın bu aralar hayat daha renkli. Tek gezmek sarmıyodu. Bide burda toprak bulsaydım tam olacaktı ya neyse
abi korkut abiyle ilgili bir sorun yok olsada korkut abim büyüklüğünü gösterir affeder bi hatamız olduğunda bir tanedir o o bizimle biz onunla her zaman beraber bundan sonra....
Abi MCT dediğin senin motorun aynısı dimi?Sevindim senin adına dediğin gibi tek olmuyor umarım arkadaşlığınız daim olur...
Sen merak etme az kaldı blki gelirim yanına ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:46 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:36 AM ----------
vay be 37.Sayfaya gelmişiz GOFRETÇİ isterim gofretimi hee ona göre
Bu arada 585. Mesajım benim için önemli bir sayı hayatımı yedi bu sayı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)