Valla abi öyle oldu.İyi günler göktay abi korkut abi akşm görüşmek üzere
ıyı aksamlar hemserıler korkut abı yardım lazımsa gelım burdan gultepe kac dk zaten
geçen hafta bir günlüğüne kastamonudaydım..şehrinizi çok begendım çok temiz..ortadaki derenın ıslahına hayran kaldım dogrusu..
Bir kişinin memleketini övmesi gibi doğal bir şey yoktur ama gerçekten de doğasıyla tarihiyle Kastamonu gezilmesi gerekir.Dediğiniz derenin düzenlemesi yeni yapıldı akşmları çok hoş bir görüntüsü var keşke önceden buraya yazabilseydiniz size bir kaç tavsiyem olurdu gezmenizi istediğim ve yemeklerini yemenizi istediğim bir kaç mekanın.Bir daha ki sefere inş.Bu ay sonu gideceğim geçen seneden bildğim yerlerin ayrıntılı bir şekilde fotolarını aktaracağım size
Benim geçen sene gezdiğim yerlerin fotolar var bende baya bir türbe +saat kulsi+Kastamonu Kalesi + Liva paşa konağı olmak üzere 3 konak gezdim.Sana içlerinden en çok önereceğim Liva paşa konağı.Neden dersen eski Kastamonu evlerinin dizaynında odalaar yapılmış eski eşyalar kullanılmış.Yöreye özgü tekstil;meslek gruplarının çalışmalarını görebilirsin.Silaha da baya bir önem vermiş atalarımız.Çok güzel bayrak motifli silahlar gördüm orada.Bu 1. siydi. 2. olarak Eflanili Konağı var.Burada gezme imkanın yok sadece yemek yiyebilirsin.Sana şu şekilde söyliyeyim o kadar ucuz ki o mekana göre çok hesaplı.Aklına gelen ne kadar yöresel yemek tatlı içecek varsa mevcut hepsi.Etli ekmk ekşi pilavı tirit ıslama ekşi üryani benim en sevdiklerim tatlılar arasında da deli oğlan sarığı bir şey helvası ve bi kaç çesit var dı onlara yer kalmadı diye ezberleyemedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------
Tamam abi hemen bakıyorum pm ye de
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 PM ----------
Motorize Gezgin Ümmet Abi'miz Kastamonu'da
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)