günaydın kastamonu bır kac gundur ıs yogunlugu dolasıyla bakamıyom topıce naber sahın
olum biraz önce gözlerimi kapadım gece göreceklerimin fragmanını gördüm.
1.salonda hyo 250 nin sahibi bizim tünelde selam verdiğimiz hyo çıkıyor ve bana 2 bin indirim yapıp motoru veriyorrr
2.Salonda güzel bir üniversite kazanıp gidiyoruz.
3.Salonda iki güzel manita ayarlıyoruz
4.salonda ise helvacının ve selpçının arasında kin e bnzer biişi buluyoruz
Al len 4 ü nü görüdm biraz dahaıkınsam 5 . salonun fragmanını da görürdüm ama
Allah keyfinizi bozmasın
Ankara'da bi toprak bulamadım gittiya hayırlısı sabırla bekliyorum.
saolasın abi bulursun bi bak bizde öyle derken şimdi kaç kişi olduk hem ankaranın bir önemi yok burada biz varız artık.Serhat korkut abi sen ve ben diğer gelecek olan arkadaşlarımız sıkma canını olmadı bir gün senin yanına geliriz bekleriz seni biryerde bulursun bizi böylece topraklarını bulmul olursun ankarada
olm bende kullandım sonra dedim ehliyet olmadan da kullanılıyor ama işte amasıda var her zmn senngibi şanslı olamıo insan Selpkçı gibi olmasın sonumuz o yüzden eğitimini alıp ehliyet almk şart.Tabi eğitim(!) veren çok ticaret hane var bunlardan birinden almk lazım
[QUOTE=karasahin;1674115]saolasın abi bulursun bi bak bizde öyle derken şimdi kaç kişi olduk hem ankaranın bir önemi yok burada biz varız artık.Serhat korkut abi sen ve ben diğer gelecek olan arkadaşlarımız sıkma canını olmadı bir gün senin yanına geliriz bekleriz seni biryerde bulursun bizi böylece topraklarını bulmul olursun ankarada
İnşallah Şahin imkanlar elverirde buluşuruz yer önemli değil. İstanbul-Ankara-Kastamonu her yer olur yeterki gönüller bir olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)