Günaydın Kastamonu Mt .Hayırlı Cumalar.Ondada bir hayır vardır, Göktax Hayırlısı olsun kardeşim
Günaydın Kastamonu Mt .Hayırlı Cumalar.Ondada bir hayır vardır, Göktax Hayırlısı olsun kardeşim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Herkese merhaba hayırlı cumalar
Şahinim misafir gelecek malesef Sende biraz evde otur ders çalış koçum.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Günaydın Kastamonu Mt.
Günaydın Kastamonu
Abi makinedeki yazılar çok hoş duruyor.
Aaah gitti şahinim o makina.
Hayırlısı be abi bakarsın birgün fazere kardeş getirirsin hiç belli olmaz.Sıkma canını.Ben sana sıkma canını diyorum ama ne güzel bugün eliyet sınavına giriyordum biliyormusun ama yaştan kabul etmediler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:39 AM ----------
Abi benm ufak bir işim var öğlen gibi damlarım seni facede etiketledim fotolarını hadi görürüşz akşm bir program olursa ararım bn seni
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)