Merhaba arkadaşlar Maltepe den bende
Merhaba arkadaşlar Maltepe den bende
gaziosmanpaşadan cbr 250 ile aranıza katılmış bulunuyorum arkadaşlar. bir mekan belirleyip geleneksel buluşmalar yapsak güzel olur tecrübeli abileri sahneye davet ediyorum
Arkadaşlar, yarın uzun yağışlı havalara bir ara geliyor. Ben de Kemerburgaz tarafina dolaşmaya gideyim diyorum. Eşlik etmek isteyen olursa buyursun gelsin.
çarşamba sabah 10.30da sapancaya gidiyoruz gelen var mı
cuma akşam buluşması
http://www.motosiklet.net/forum/etki...li-hisari.html
Büyükçekmecede birşeyler olsada gitsek hep ankara istikameti sıktı kanımca
bugün öğleden sonra gidilebilir şöyle saat 2 gibi giderim büyük çekmeceye
samet10 inan geç gördüm ya erken görseydim yazardım arkadaşlarla çıktık bizde sahile
Arkadaşlar ben diyorum ki istanbul mt olarak burdan kararlaştırıp bu hafta sonunu değerlendirelim etkinlik alanını işgal etmek istemiyorum ama etkinlik açarsanızda katılım sağlarım.. Edirne istikameti olursa iyi olur ankara istikameti yorucu geçiyor trafik vs. bizden 2 motor çıkar duruma göre 3 te olabiliriz.. Kemerburgaz kısımlarıda güzel göletler var mangal tarzı birşeyler olabilir Çatalca veya Kumburgaz Selimpaşa aklıma gelenler.. Önerisi ve katılası olan arkadaşlar yardımcı olabilir
Günaydın pazar için tur planı olan var mı?
HONDA
VOLKAN
Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde az önce yaptırdım. Az sonra da mailime poliçe gelecekmiş, sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim. Hep destek tam destek
tiger egzoz lar hakkında bilgisi olan varmı ninja 250 için
Selamın Aleyküm Beyler
Hayırlı Ramazanlar
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
toplanmalar falan olmuyomu artık istanbullular alooooo
Mecnun bilseydi HONDA sevgisini
Severmiydi LEYLA zillisini
Her akşam iftardan sonra cennet mahallesi hürriyet caddesi simit tadında cafedeyiz mt istanbul dan katılım sağlamak isteyen dostlarımız olursa bekleriz
Saat 20:00'de orda oluyoruz bazen 23:00 kadar oturduğumuz oluyor denk gelirsek tanışırız inşallah
Ben orda oturuyorum iftardan sonra tanışa biliriz
Trafik sigortam bitmek üzereydi, Daha önce HDI sigortadan 298,00 TL ye yaptığım motorumun sigortasını bu sene 158,00 TL ye bir arkadaşımın aracı olduğu şekilde bu ayın başlarında yaptırdım. sigorta ihtiyacı olan varsa fiyat almasında yardımcı olabilirim. Sizi aramasını isteyebilirim.arkadaşıma yardımcı olmak adına yazıyorum Hep destek tam destek
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)