Doğru honda CB125E ler katılır ama CRYPTON cular katılamaz.....)) Skolyus yeme bizi daha crypton u gecemıyon....:D
Doğru honda CB125E ler katılır ama CRYPTON cular katılamaz.....)) Skolyus yeme bizi daha crypton u gecemıyon....:D
Kozyatagindan Can ben....selamlar.....
Herkeze selam İstanbul/ K.Çekmece Gökhan AKAY
Merhaba arkadaşlar bende 21 yıldır İstanbul'da oturmaktayım. Uygun vakitlerde haftasonu gezileridir, buluşmalardır katılıp tanışmayı çok isterim. Anlaşılan böyle çok arkadaş mevcut
selam arkadaşlar bağcılarda oturmakayım yeni başladım motor kullanmaya kanuni cup motorum var aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum
Hoşgeldiniz... Bu istanbul'un havası bi normale dönse güzel bir tanışma orgazinasyonu yapacağız ama hava şartları 2 saat yağışlı 20 dakika güneşli
İnsan güneşe aldanıp çıkıyor sırılsıklam eve dönüyor En sinir bozucu şeyde sele ıslanması sünger koltuk çektiği zaman suyunu sıkmadan binilmiyor Ama herşeye rağmen motor vazgeçilmez bir tutku
Agacım voltamız.. Hazır hep olmamız...
kartal tarafından kimseler yokmu daha doğrusu bu tarafların yarısından çoğu kuryeci
arkadaşlar selam kanuni yeni kup çıkardı fox almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz yada alan varmı butcem ona yetiyor 2.200tl
Arkadaşlar Çanakkaleden selamlar.Bu tarafa yolu düşen herkezi beklerim.Tanışmak isterim.Saygılarımla.Kazasız sürüşler.
Telefonum:0535 437 15 59
Merhaba arkadaşlar,
Yeni almış olduğum shadowumla Bahçelievlerden takipteyim. Bu aralar biraz telaşlıyız ama müsait olan zamanlarda organizasyonlara katılırız inşallah.
İstanbulluyuz trafiğin mağduruyuz. :D
34 VA 1909 - Yamaha YBR 125
A RH + Oğuz Karaarslan
Selam arkadaşlar ya şu fuar davetiyelerini temin eden arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Nereye sorsam daha gelmedi daha basılmadı diyor.
selam ben Kaan, Suadiye tarafındanım
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
Arkadaşlar Merhaba,
İzmit'ten Eray ben. Bir ayağım da İstanbul'da sürekli, inş.görüşürüz tanışırız. Uzun süredir forumdayım ama hiç aklıma gelmedi buraya yazmak
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)