olsun genede eglenceli bir gezi olmustur senturk yorulmaya degmiştir ben gelemedeim motorda bazı sorunlar cıktı diye
olsun genede eglenceli bir gezi olmustur senturk yorulmaya degmiştir ben gelemedeim motorda bazı sorunlar cıktı diye
özgür sagol baktırıcam ama bı 3 gun daha bıole kullanmam lasım inş buyuk bı sorun cıkarmaz bılıosun egce calısıorum onsuz olmaz
bu arada ehliyet sınavı 21 ınde in ş alcaz bu donem ehlıyetı alınca tekırdagı gezdırırsın bıze
dönüş yolu bence çok iyidi sadece mıçımız biraz dondu o kadar
çözülmesi bir iki gün sürdü ama olsun
arkadaşlar bence havalar biraz daha ısınınca kesin tekrar gidelim. en azından ben gidecem. çünkü ordaki yoğunlukltan hiç bir yeri gezemedik. şöle güzel bir organizasyonla çanakkalede kamplı bir gezi yapsak diyom. tadını çıkara çıkara
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
bi ara yapalım güzel olur havalarında düzelmesiyle katılımda baya artar sanırım
özgür bakırköy buluşması ne oldu senden telefon bekledim durdum
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi benide aramadı bu kelebek serkan ben yarın öglende gelicem bakırköye arararım senide
tamam motosiklet bakmaya gidilcek mi
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi niyetim var bi gidip bakalım kafamıza yatarsa fuarda ilgilenelim eger bu skyteam scootersa tam bana göre derim
sukutur değil vitesli istersen fuardan sonra bakalım
Arkadaşlar iş dolayısıyla bayadır giremiyorum,
hoş geldin diyen herkese teşekkür ederim.
Yukarda bi Skyteam muhabbeti geçiyo, ben geçen cumartesi aldım baya güzel bi alet. Eski alanları çoğu memnun ama şehir içi için biraz rahatsız edici. Hem koltuk çok dar hemde rodajdan sonra geçtiği vadedilen titreşim çok fazla. Ama gazı verdinmi kimse tutamıyo
tirtil ozgur yagmur yagmur yagacak gibiydi aramadim millet islanmasin diye ama yinede ben bakirkoydeydim.(bu aciklama icindi)
simdi ozguru aradim bakirkoyde bulusacaz gelmek isteyen arkadaslar benim ceptende ulasabilir yer courosel saat 13.30 cebim:0555 269 89 01 daha gec gelmek isteyen olursa gelsin motorlu motorsuz fark etmez motorlar gelenler couroselin BELES otoparkina park edecez guvende olur motorlar gelende olursa
motociklet
hakinen ben aracla gelicektimki hırsız camı indirmiş aşağıya gelmeye calışacağım gelirsem tlf açıcam
nedim senin motosikletin rengi hoşumuza gitti ve ikinci elin çok uygun olması nedeniyle böyle muhabbet ettik bakalım hayırlısı senin motosiklette aynı nazar boncuğu gibi maşallah
Erol abi evet skyteam dan vazgeçtim prometheus soktu aklıma 0bi çinli almaktansa 2. el temiz bi honda almak hakkaten kafama yattı :D
Bu arada özgür skyteam vitesli bi cross tur süpermoto modeli de var bence tam sana uygun bi tarz ve tipte :D şiddetle sana bi cross tavsiye ederim zaten senin kaleminde cross tur bence ama çinli yerine sağlam bi markaya yönelmek daha sağlıklı gibi
Birde fuar için bi organizasyon ayarlayın en azından bi saat belirleyin de o saate fuar önünde toplaşak :D
Öymen motoruna geçmiş olsun umarım ciddi bi hasar yoktur
hadi kalın sağlıcakla yarın girip bakarım fuar için buluşma saatine :D
eskıcı ne adamsın
gezelım gezelım derken bagırıodun
sımdı bıdaa gezelım bakalım oraya dıosun
bıde gaz telı al yanına sen bundan sora:D
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
nedim teşekkürler acıklama için bakalım fuardada inceledikten sonra kararrımı vericem ama vitesli olması beni bozar ben scooter kullanıcısıyım
erol abi gecmiş olsun
adam göbekl felan ama iyi motor yıkıyor ben bile motoru tanıyamadım eline saglık serkan
akşama dogruda aytac volkan ve erolla buluşup bi sahil turu yaptık az da olsa rüzgarımızı ciğerlerimize cektik
fırat bi söz vardır bilirsin japon iyidir ama ah be güzelim para nerde
özgür haklı uzun yolculuğa cıkarken tasıyabileceğimiz her an arıza cıkartabilecek ufak tefek parcaların yedegini bulundurmak iyi olur
özgür bu gün neler yaptınız nereler takıldınız
abi caruselde buluştuk serkanla motoru bıraktık caruselin otoparkına daha sonra bakırköyde biraz turladık yaya olarak daha sonra serkanların otoparkta motoru yıkadık bu arada aytaclar aradı onlarlada akşam eve dönmeden bi sahil turu yaptık merter mc donalds ta biraz takıldıktan sonra dagıldık
özgür bi toplanıp çanakkale ye gidme planın halen geçerlimi veya zamanı ne zaman
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)