bende resimler var ilk fırsatta eklerim
bende resimler var ilk fırsatta eklerim
görkemin resimleri nerede?
ayrıca seni tanımak isterdim ( affetirecemya )
görkemin resimleri bi önceki sayfada var tanısırız biz genelde her cuma buluşuyoruz zaten bakırköyde
saolasın şentürk umarım başka gezilerdede görüşürüz bu arada murat ve yedek ekipmanları olmasa ben biraz zor dönerdim istanbula gerçek soğuk neymiş öğrendim arkadaşlar ve ekipmansız yola çıkılmaz ...........
bende zengin çocuyum.. bende üniversite okudummm.. bende nişantaşı çocuyummm.. ne olur alsanıza aranızaa....
Avrupa Yakası dizisinden alıntıdır ciddiye almayınız
herkese selammmmmmmm nasılsınız arkdaşlar ne zaman ilk buluşma havalar iyiye gidiyor..
kış sezonun uzatmaları oynuyor ist topiki bu kadar sessiz kalırmıydı?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yaw iki gün evde inşatt var giremedik muhabbeti kaçırmışız bak. . .
Yeni gelen arkadaşlar welcome to the real world. ..
Özgür organize olayı sana patlar gibi gelio bana toplarsın milleti
Arkadaşlar herkese merhaba. Bahçelievlerden skyteam im le geldim aranıza.
hoşgeldin dostum )))))))))))))))))))))))
nedim hoşgeldin
öymen artık organize işleri size kalıyor ben tekirdağa geri dönüyorum aysonunda işlerim bitti sayılır ama havaların iyiye gitmesi ve sanırım canakkale gezisiyle birlikte istanbul mtye yeni arkadaslarda katılıyor artık buluşmalar da 3-5 kişi olmasın koskoca istanbulda haftalık buluşmaya en az 15-20 kişi gitmeli
hoş geldin nedim
abi geri dönüş hazırlıgındayım biliyorsunuz ben buraya bazı özel işlerim için geldiğimde bi göz atıyım die geldim o gün bugün müdavin olduk ama artık tekirdaga gitme zamanı geldi havalar düzeldiğinde sizleride beklerim
ozgur nereye daha karpuz kescektik be yaw
yeni gelenler hosgeldiniz en yakin ve yagmursuz gunesli birgunde bulusma ayarlariz ama soz sanal uyelik yok bastan konusalim (KELEBEKLIK)yani
bulusmalarda insanin gozu kalabalik ariyor gelenler bilir.
ozgur motoru yikadim 19-21 arasi parildiyor ayna niyetine kullanabilirsin.hemide on cami taktirdim.yaniyoorrrrrrr
motociklet
arkadaşlar motoshow a beraber gitme planları varmı ona göre ayarlayiim ben izni . .. .
serkan bu aksam geliyimde benim motoruda bi yıka ögrenelim nasıl yıkanıyor bu aletler
bu gün bi buluşma varmı
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)