emegine sağlık ben begendim
emegine sağlık ben begendim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
saol abi gezemediğimiz anlarda böyule boş işlerle mesgul oluyoruz maksat zaman gecsin
özgür bu işleri bizede ögret
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
anicik :evet tanıtımını izledim süpere benzio
özgür:nese bi dahaki sefere artık size az gelir bu yolar ama ben bugun istanbulda 250km yapmısım benim gibi acemilere cok gelio ama gercekten super bi gündü aklıma gelen ne kadar tanıdık vaarsa yanına gıttım bide belgrad orman yolunda guzel havanın keyfı en sonundada bogaz turu istanbul eşsiz gercekten eve şimdi girdim spaces e bakıcam hemen
öymen iyi km yapmışsın havada baya bi güzeldi iyi değerlendirmişsin
abi çok güzeldi. . İnş beraber bundan daha fazlalarınıda yaparız
arkadaşlar çanakkale yoluculuğunda inanmayan olabilir ama 950-1000 km arası motordan benzinciler hariç üzerinden inmedim
ama dün gece 12 saat durmaksısın uyumuşum
bu arada çanakkaleye 18 martda gidilmemesi gerektiğinide öğrendim kalabalıktan hiç bir yeri göremedik :(
ben de burdayım arkadaşlar. Avcılar'dan.. saygılar
nereye gidileceği konusunda bi fikir oluştu mu?
bende burdayım bakalım sonuclar ne olacak
kasvet haklı ben şahidim
ve gözümle de görmüşüm +1
boldriver ve senturk_69 hoşgeldiniz
kasvet pek fazla resim çekilmedi galiba bir kaç kişinin dışında ekleyen yok
boldriver senturk_69 aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar
ozgur teesuf ederim sen kaldin biz orda yok muyduk?1 saat o sogukta dondum deer 152 nin basinda sonra akuye bakmak icin motora kosarken 2 kere ezilme tehliyesi gecirdim. emegi gecenler in basinda ben vardim zaten bugunde beni ektin yakinda meyvalarimi alirsin carsamba yine gidecem gel kolamida hazirla sana zahmet
yeni gelenler hosgeldiniz gorusmek uzere
motociklet
slm arkdaşlar aranızda yer varsa bende katılmak isterim.
İst.Kadiköy/Moda
EN yakın Gezi düzergahında görüşmek üzere.
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
selam arkadaşlar;
en yakın buluşma ne zaman?
havalar düzeldi, şöyle bi buluşup tozunu attırsak tanışıp kaynaşsak nasıl olur?
istanbul mt hareketlendi birden salu_jacbo ve pg13 hoş geldiniz
serkan kusura bakma gelemedim çarsamba içinde söz vermiyeyim ama gene haber ver aksam istdiğin kola olsun
camı taktıramadın galiba
10 gün sonra İstanbul'dayım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
gelde istanbul mt hareketlensin bari eskiler pek kullanmıyor burayı ama haberleri olur sanırım
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)