oho oho ozgur bey nasilsiniz
yeni gelenlerede merhaba
eskilerede merhaba
bende burdayim demek istedim de
oho oho ozgur bey nasilsiniz
yeni gelenlerede merhaba
eskilerede merhaba
bende burdayim demek istedim de
motociklet
ben hep burdayım ama hep ben yazınca olmuyor yalnız hissediyorum bide topic msn penceresın donuo
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bnde kasımpasa merkz ama motorum yok
günaydın istanbul mt . . .
yeni uyandım hava süper gözüküyor burdan ama aksama bozucak gibi. . .
Bende kac gun sonra gunesı gorunce sevındım kahvaltı yapıp sahil turuna çıkıyorum. sarıyer besıktas ıstıkametınde benı goren olursa(siyah parıl parıl zat) 3 kez korna calsın tanısalım
Legacy hosgeldin dostum buraya kaydoldugumda benimde yoktu motorum hatta baya bı zamandan sonra aldım motoru. . .Ama çok şet öğretiyor burası gercekten
Aramıza hosgeldın. . .
bu ist mt nin haline kimse yokmu
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abi ben yine burdayım ama millet bu aralar sessiz biraz
legacy_mt hoş geldin
serkan sen buralardamıydın senin pazartesi günü kulagını cekicem ben hiç merak etme elimde 3 adet telefon oldu toplasan bi tane olmuyor
erol abi ve öymen ben bu aralar cokca nete giremiyorum biraz işlerim var ama aksamları şöyle bir göz atıyorum nevar ne yok diye
özgür ümmet abi şuan nerelerde
abi dün görüştük adapazarındaydı yagmur yagdıgı için orada konaklamıstı bugün boluya dogru yola cıkacaktı ardından ankara ve oradanda mardine gidecekti
motorumun radyatoru patladi ve motor camurlandi pazar gunu moral sifirin altinda sifir ama motorumu bu aksam yikadim o esnada ozgur aradi gel dedim seninkinide yikayayim isi varmis gelmedi yarinda radyatoru degistirecem hoop sorun cozuldu moral yerine gelecek.
yagmur dan nefret ederim kuru asfalt hastasiyim
neyapim huyum kuruyaaa
erol abi immigrant sizler nasilsiniz?
bi arkadasin sozu vardi(topici msn gibi kullanin) diye vasiyeti yerine getirelim ama soleyen yasiyo yada onu oldurelim hangisi?
motociklet
Hakinen saol dostum umarım sende iyisindir online diildim sen attıgında mesajı cevap veremedik bak görüomusun
saol hakinen sen nasılsın motosikletin sorununu cözdüğüne sevindim
büyük gün yarın ama ben gelemiyoru arkadaşlar belki 18 i sabahı yetişebilecek kadar erken kalkabilirsem gelmeyi düşünüyorum tek yolaçıkıp sizinle donmeyi düşünüyorum
şimdiden yarın yola çıkacaklara kazasız belasız arızasız ve bol keyifli bir gezi diliyorum
selam İstanbul MT
kasvat dstumun butun duygularına ortak olup bol bol foto ve vıdeolarınızı bekledıgımızı soylemek ısterım
Ayrıca eve yenı geldım yıne bı besıktas sarıyer sahıl yaptım hava super yarnda boyle olur inş çok keyıfli bi sürüş olur
oh muhabbete bak neyse hakinen dün aksam gelemedik bu aksam geliriz aytaclarada haber verdim
gelmek isteyenler 19:30 dan itibaren opette olsun
buluşun bakim aranıza katılmaya az kaldı hadi hayırlısı
arkadaşlar yarın kaçta buluşuyoruz b.evler den yokmu
erol abi illa motosikletle gelmene gerek yok abi maksat lakırdı olsun diye nir araya geliyouz işte
yusufcoşar sanırım çanakkale için akşam cıkacak bi grup yok ama maddi sorunu haledersem 20:00 ye kadar sana haber vericem
malum motosikletin kontagında bi arıza ve aküde zayıf ama bişeyler yapıcaz artık
Bende buradayım BOSTANCI dan
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)