erol abininkini kaydet bende tel yok ama benimkide 05422696864
erol abi duy sesimi ver cebini !
forumda bulmak zor olur şimdi
bence bi saat ve yer belirlesek daha rahat ve kesin olur şimdiden ayarlarız kendimizi
ok bana uyar dedıgım gıbı tel nosu olursa bı tane bırbırımıze verbılecegımız terslık olursa haberlesıorız ben 12 de orda olurum ama sıyah zat la gecen bırı olursa korna calın o benım
ok o zaman yarın 12 de ordayım sen deer la gelıodun dimi?
evet ben deer la bi arkadasımız yamaha motorize deli otobüsle yada bizle erol abi kırmızı opelle gelir
ok o zaman yarın12 ordayım bı aksılık olmazsa buyuk bı aksılık olurda ıptal olursa mutlaka ararım . . .
tamamdır oymen bende cıkıyorumaksam gene bi bakarız baska gelecekj olanlar varmı die
tamam ben gece 1 e kadar burdayım zaten arada kesıntı olsada
evet dogru motosiklet 2007 sendeki biletler dogru yanı motoshow 29unda baslıyor
Baba saol ya bende bizim motorcu ismail biletleri kendi bahsetti zannettim. Bu arada msn : ferhadyildiz@hotmail.com
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
kendi basmış olabilir ben güvence vermiim
yarın saat 12 de fuar merkezindeyim kapıda beklerim özgür elide kola olsunda seni öyle tanıyayım o kalabalıkta
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
özgürün kolasını yarın ben getiricem ilk bulusma hediyesi
akıllıca erol abi zaten büyük bi ihtimalle olur herhalde
olmasada getirenler varmıs sagolsunlar
ferhad iki fuar abi istanbulda bu ay içerisinde sendeki ay sonundakine herhalde
motorize deli geliyorsun değil mi?
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
'' @Eroldayı Abi kambersiz düğün olurmu ''
Ben bu gün uğradim fuara bizim standa bi göz attım prometyus ordaydı onlan falan tanıştık yarın bende gelcem öğlen fuara 12 de görüşürük artıkın mekanda
Şu an bu konu içerisinde 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 misafir)