hoş geldin baron aleyküm selam
miço, baron hoşgeldiniz
deer, deli size de geçmiş olsun, hem de helal olsun
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
hoş geldiniz harbiden helal olsun
ayrıcada geçmiş olsun allah beterinden saklasın
pseudo buarada sen netaraftansın??
özgür cılgınsınız olumm sizzzz uludag..!!! helal olsun .....
yeni katılan arkadaslar aramıza hos geldiniz....
deer_152 okadar bileti mırdar ettin hadi hayırlısı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
arkadaslar kısında motora binilir unutmayalım ck büyük bi aksilik olmadıkce dediğimizi yapmaya calısıyoruz
erol abi kusura bakma abi belki bursadaki arkadaslara veririz diye yanımıza aldık ama okadar yagıs vardıki yagmur toplayan kara bulutlar gibiydik bu arada motorize deli fena hırpalandı galiba baksanıza sesi solugu cıkmıyor onddan deli biri cıktı galiba
deer_152 dert etme sana verdiğim kadar yoksa biraz var fuara c.tesimi gidelim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
evet aslında bu konu hakkında organize olsak iyi olur artık gezdik tozduk aman aman fuar vakti geldi kimler geliyor pekala ona göre gün ayarlayalım dimi erol abi
gününü belirleyelim pazar çok kalabalık olur bence c.tesi gidelim derim
saat sorun değilsen belirle aytaç gelmiyormusun
aytac gelir erolabi volkan ve serkanda var gelecekler arasında belki lüleburgazdan beimyegende gelebilir oda bws 100 almıs onada davetiye vermiştim saat benim içinde sorun olmaz ama se baa bi bilet ayır abi benhepsii dagıttım son elime gecenlerde malum
yorma kafanı daha 10 adet bilet var hepsi emrinde eğer arabaya hırsız girip çalmazsa
özgür ve motorize deli(adını listeden bakmaya üşendim kusua bakma ) geçmiş olsun kardeşler.. Aynı zamanda helal olsun. Cuma akşamı beer's ta toplantı var geliyorsuuz sanırım orada uzun uzun konuşuruz..
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
saol caglar mtorize delinin adı fırat evet cuma aksamı gelmeye calısacagım bi aksilik olmazsa baska gelen varmı toplanıp gidelim bakırköy tayfası serkan hem köprüden geceriz senin için bir ilk olur
saol erol abi
sen çanakkale için sormamışmıydın
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)