Ya arkadaşlar deer_152 & Motorilize_Deli Bursa'ya gittilermi acaba?
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
bursaya kesin gideceklerdi büyük ihtimal ordanda çanakkalede kamp yapılıcak yere bakçaklardı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
yeni geldik yeniiii
yaff neler oldu neler giderken yağmurun dışında hiç bir aksilik yoktu bursaya gittik vurduk kendimizi uludağ yoluna çıktık zirveye kar başladı sis desen 5 metre önünü göremiyon neyse çıktık inişe geçtik bende bi yandan çekim yapıyom bi ara bi baktım kendimi özgürün yanında buldum derken özgür de motorda gözden kayboldu devrildik karda ve canlı canlı kayıt aldı kameramız kamerda düştü sürüklendi falan ama bi arıza çıktı kamerada yaptırsın koycaz videoyu siteye işallah kasete bişi olmamıştır diyorum. bu arada ikimizde iyiyiz öyle cok büyük bi kaza değil motoru kaydırdık altımızdan ama allahtan arkadan araba gelmiyodu yoksa duramaz alırdı altına bizi gelirken özgürün deer akü boşaltmış 4 kere kablo ile aktarma yapıp marş bastık tabi nekadar yağmurluklar tulumlar olsada okadar kara yağmura çeker tabi bizde donumuza varıncaya kadar ıslandık ama gittik ve geldik TATLI SU MOTORCULARINA NİSPET OLSUN bi dahaki dakara katılmayı düşünüyoz özgürle Ama önce 12000 eura ve dakarda koşabilcek 1çift motor lazım hakkaten özgürle burdan bağdata bile giderim motorla gerçekten iyi bir motor sürücüsü gerçi o karda kim olsa kayardı
çanakkaleye falan geçemedik ama hava hakkaten iyice bozmuştu motor kullanmaya gerçekten elverişli değildi zaten özgürle ikimiz dakarcılar gibi olduk ıslak çamurlu off off ah bidee endurolarımız olsaydı altımızdaaa ahh ahhhh
arakadaslar evet gittik bursaya
caglar tabiki yaparız bi buluşma yeşim camping fena olmazdı hani
oguz abi aramızda fazla büyük motor yok zaten genelde 125/150 ve 250 cc
buluşma yeri bogaz öprüsünün orda olqacak ama buna karsıdasn gelecek arkadaslarla karar verin bence daha ii olur
bursaya gittik ve uludaga kadar cıktık arkadaslar resimler ve videolarda cektik tabiki ama bunları sizlere ulaştırabilirmiyiz bilmiyorum serkan dikkat et demiş ama geckalddı ikinci ufak kazamızı yaptık bile
uludagdan inerken fırat video cekiyordu yerler zaten karlı ve hava soguk buzlanma var yer yer ve aniden bastıran dolununda etkisiyle biraz yuvarlandık bu esnada fıratın elindeki videoyu 10/15 metre ötede bulduk ama kaza anınıda cektik bakalım videolar cıkacakmı cünkükamerayı perte cıkartık
ama çok bomba oldu hee kaza anını görüntüleememiz
allahtan ciddi bişi yok
heee herkej uyuya zaten bu istanbul mt nin çoğu tatlı su takımından
Falla üstümüze kar yağdı dolu yağdı yağmur yağdı sis de çöktü erimedik demek şeker değilmişiz bunu bi kere daha gördük
siz ikiniz güvenli sürüş eğitimine gelmiştiniz ama pek dinlememişsiniz sanırım.deerla fln uludağa çıkılırmı yahu sizi enduro paklar söyliyim.en kısa zamanda alırsınız inşallah
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
hoşgeldiniz bu arada geçmiş olsun kaza yapmışsınız kaçta çıktınız yol güzergahınız
nasıldı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
sanırım aranıza bir istanbullu daha katıldı sanırım o ben oluyorum ;)
[B] K-aza A-nınsa S-eni K-orur :wiinkk: [/B]
deer_152 ve Motorilize_Deli çok geçmiş olsun çok şükür ki birşey yok demissiniz.Sizi Bursa'lı hemşehrilerim karşılayamamış malesef,olsun bir ara telafi ederler herhalde.Ben işim dolayısıyla İstanbul'a taşındım deer_152 hatırlar beni.Selamlar görüşmek üzere.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
abi bi bakımdan haklısın ama hakkaten çok sıkı bir makine
bende yola çıktığımızda içimden '' eskihiara feribota kadar gidemez ''diyodum ama hakkaten çok sıkı sınıfına göre çok çok tatminkar bi makine tekerlerinin yüksek ve geniş olması da ayrı bir avantaj
Valla biz özgürle enduro falan alırsak heralde türkiyeyi geçtim ülke dışı olaylara gireriz
[İSTANBUL MT] GENEL LİSTE
puma007 topiğin kurucusu
1- fear_factor (Olcay Akgül) / Bahçeşehir/Esenkent /
2- roadcarver (Selçuk Öz) / Küçükçekmece /
3- tuqruL (Tuğrul Kara) / Gaziosmanpaşa /
4- kangoo (Serkan Yılmaz)/ Gaziosmanpaşa
5- GorkeM (Görkem Akyo)l / Levent
6- rainboss (Birol Halıcı) / Üsküdar / Yavuztürk
7- Edy (Erdem Kılıç) / Erenköy
8- kenandoner (Kenan Doner)
9- Ümmet Perkitan (ümmet perkitan) / Türkiye
10- Thunder79 (Barış Genç) / Kozyatağı
11- Obkavi (barış Kavi) / Çamlıca
12- Eyong (Olcay Avşar) / İkitelli ~ Levent
13- missimpreza (Kübr@ Türk)/ bahçelievler
14- ErTech ( Ertekin Er ) / Pendik
15- donniedarko ( Hasan Türkkan )/ Bakırköy[/quote]
16- beto_977 ( Bertan İnal ) / Beşiktaş
17- r@in ( A.Yağmur Tümay )/ Florya
18- bboy_iced ( Murat Demir ) / Bostancı-Kadıköy
19- cobalt / Kocamustafapaşa
20- Kastore ( M.Emre Ergenç ) / Sahrayıcedid-Kadıköy
21- redrose / Beşiktaş
22- hakinen/serkan pinarkusu/atakoy/bakirkoy
23- starsailor / Merter
24- sozerr ( sözer ayvazoğlu ) / Kartal
25- enis89(ENİS ZENGİN)İstanbul/Avcılar
26- ozturk_sertac (Sertaç ÖZTÜRK) Kozyatağı / Kadıköy
27- I3luee ( Ahmet Aycibin ) / 4.levent
28- karabatu (Bora Çetinkaya) / İkitelli-Kozyatağı-Kadıköy
29- burakoksuz ( burak öksüz ) / Acıbadem
30- mostwanted_57 ( Özgür Öztuğrul ) / Bostancı-Kadıköy
31- Volkan1111 (Volkan) Erenköy/İstanbul
32- alkanalaca / ( Alkan Alaca ) / Bahariye-Kadıköy
33- stok / Sedat Oymak / Bağcılar
34- maverick / Deniz / Erenköy
35- standart/ Samet / B.Evler
36- grileo/ Ayhan YILMAZ / Zeytinburnu
37- deneter ( Güngör ) / Acıbadem
38- teflon ( yakup ) / Esenler
39- banistercaq (Eren Erdem) / Bahçeşehir
40- eh62 ( Beyhan Arslan ) / Üsküdar
41- august ( Ali Taşkın ) / Beylikdüzü
42- MUSTURAKİ- Mustafa / güneşli /bağcılar
43- YAMACAYIR28 ( Ali ) / G.O.Paşa
44- ChAgLaR ( Çağlar İLİ ) / Kozyatağı - Pendik
45- deer_152 ( Özgür Sezer ) / Saray
46- TEKTEKER_RAMÇO ( ad soyad ? ) / ?
47- ışık ercan ( Işık Ercan ) / Üsküdar
48- mox2cn ( Aytaç Avcılar ) / Yenibosna
49- YAPAR ( ad soyad ? ) / ?
50- koala ( ad soyad ? ) / ?
51- erdem şahanlı ( Erdem Şahanlı ) / Z.burnu
52- teksavasci (olcay) / B.köy
53- immigrand ( ) / Tarabya
54- alper_tim ( ) / B.köy
55- daemon ( ) /
56- agresus ( ) /
57- eliff ( ) / Bostancı
58- preatorian ( Özgür Duygu ) / Göztepe
59- DESTİNYOFROCK (Kader Bilgi) / GÜNEŞLİ
60- c@n ( Can ) / Şişli
61- volkan8189000 ( Volkan ) / Y.bosna
62- racing&blue ( ) / B.evler
63- kj887 ( Gökhan ) / Beykoz
64- AGT38 ( Murat ) / G.O.Paşa ( taşlıtarla )
65- Gece_ ( ) / Göztepe
66- IronHorse /???
67- Zel /Şişli
68- yusufcoşar / Bahçelievler
69- ~~immigrant~~ / 212
70- "AVCI"
71- shelost
72- seruvenci80
73- erdo2002 (erdinç kartal) /
74- HoRoZ (ERDEM B) / güngören
75- eroldayı (erol) bahçelievler
76- morrigan (çiçek) bakırköy
77- AttRİB
78- baris
79- T_uruncu etiler
80- kasvet bostancı/istanbul
81- unfortunate beylikdüzü/istanbul
82- eserkose eyüp/istanbul
83- crack
84- cc delisi beşiktaş/istanbul
85- tsx1000 eyüp/istanbul
86- jumaru
87- muratebesek
88- jaguar_xp29
89- motorize_deli g.o.paşa/istanbul
90- pseudo [ alkın ceylan ] acıbadem/istanbul
91- Dj.MİÇo
dj miço hoşgeldin
kaiser evet ikimizde güvenli sürüş egitimindeydik ama ne kadar dikkatli olursak olalım bazen böyle olaylar oluyor zaten eglenceli bir düşüş oldu karda kızakla kaymak gibi bişey bu arada deer oraya gidermi demişsin
deer152 her yere gideer152
erol abi sagol okadar mühim bi kaza degildi
sabah g.o.paşa da buluşup saat 08:30 gibi yola cıktık 2.köprüden karsıya gectikten sonra ücretsiz yoldan bostancı maltepe tarafından eskihisar gittik burdan feribotla yalovaya gectik
bu esnada feribotta bi otobüs şöförü ve muavinle biraz sohbet ettik işte bu havada yola cıkılırmı falan die muavin ne dese beyenirsiniz kapışalımmı?
ii dedik ama siz feribottan cıkana kadar biz bursaya varırız dedik ve feribottan cıktık otobüsü en son feribottan cıkarken aynanın ucunda gördüm bursaya geldiğimizde otobüsten hala ses yoktu
bursadanda cekirge üzerinden uludaga tırmandık resimcektikten sonra yemegimizi yiyip yola koyulduk
yolda motosiklet tamirde uzun süre kaldıgı için akü sorunu yasadık bursanın içinde motosiklet delisi üyesi bir arkadasımız durdu sagolsun sonrada bi oto elektrikçi bulup takviye yapıp yola cıktık aynı güzergahtan cıkıp geri döndük
feribottan indikten sonra eve kadar akıcı trafikte motosiklet kullanmanın keyfini cıkardık havalar düzelince hepberaber bişeyler yaparız artık
birde erol abiyle cumartesi akşamı buluşup fuar için bilet almıstım kendisinden biletler cebimde kalmıs birde aşırı yagıstan dolayı biraz ıslanmıslar biletler kullanılmaz halde sadecehakinene biraz vermiştim sanslı herif
baron geliyo arkadaşlar
mt ye yeni üye oldu arkadaş şimdiden hoşgeldin
SELAM MİLLET
selmın aleykum millet volkan abi orlaradamısın
selam arkadaşlar çözmeye çalışıorum hor görmeyin beni öle
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)