neyse aksam bi hareket olur gelen gelemyenler yazarlar malum millet işinde gücünde aklıma gelmişken bende cıkıp calısıyım biraz para lazım yola cıkıcaz
pseudo senden ricam şu benim renk işinide ayarlarsan sevinirim ben ayın 17 si yani ctesi sabahı giden arkadaşlarla çıkmak niyetindeyim fakat çadır işi bana pek uymaz çünkü yanımda artçı olarak eşim olacak büyük ihtimalle sana zahmet benide yakışan bir renge boyarmısın
pseudo senden ricam şu benim renk işinide ayarlarsan sevinirim ben ayın 17 si yani ctesi sabahı giden arkadaşlarla çıkmak niyetindeyim fakat çadır işi bana pek uymaz çünkü yanımda artçı olarak eşim olacak büyük ihtimalle sana zahmet benide yakışan bir renge boyarmısın
ben beceremiyorumda
kapamis erol abi adam cepini bende masaj attim nirdesin die arkami döndüm ösgür gelmis
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bi ara kapalıydı heralde otobüsteydi
erol abi biz bursaya kaçiyoz buyur gel abim sucuk ekmek yeriks hep birlikte uludağın tepesinde
güle güle gidin iyi eglenceler
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
nerdesin kaçak biletlerivereyim bi ara
tabi abi geziyoruz ne yapalım sen nezaman müsaitsen şimdi cıkıp geliyim bahcelievlere
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152 cadır 17/03/2007 sabah hareket edelim 06:30 hareket saati
praetorian +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
Gorkem cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
pseudo akrabada 17/03/2007 sabah hareket 06:00 kadıköy
berkforce
ilker koparal
unfortunate + 1 otelde konaklama 17/03/2007 sabherken 07:00 de beylikdüzü tüyap önünde
aybiketa +?
Arbetus + 1
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
Uzun zamandır yazmıyodum unutmayın beni Ah be abi bende çok gelmek isterdim bursaya ama yarın bir arkadaşıma söz verdim..
Bu arada askere gidicem 12 nisanda gitmeden bi toplantı yapalım (gerçi illaki yaparız)
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
bursa takımı el kaldırsın..
(yani bursaya gelcekler)
bolbol resim çekin ve ekleyinki bizde resimlerde görelim oraları
tamam abi sen iste yeterki hallederiz video falanda yapcaz
bu arada arkadsalar gece bursa gezisi konusunda fikri değişenler olursa beni istediği saatte arayabilir saat 08:00 e kadar arayabilirsiniz beni
05358734155 iyi geceler yatıp dinlenmem lazım yarın uzun bir yol bekliyor bizleri
bu sabah yagmur var istanbulda gozlerim yasariyor bilinmez niyeeeee.
cevap:sogan dogruyom kiymali makarnaya
ozgur dikkat et motorunu almissin hayirli olsun
ilk kazanida yapmissin gecmis olsun
dikkat et kendine ve deeeeerr152 ye
motociklet
Merhaba arkadaşlar.Profilimdende görüldüğü üzere Üsküdar'dayım ve motorumda Kanuni storm 150.Okuduğum yazılara göre grup sürüşünde CC'si yüksek olan motorlu arkadaşların daha hızlı gitme eğilimleri var.Bu sebeple benim gibi hızı biraz daha düşük olanlarla bir grup yapmamızda fayda görüyorum.17'si sabahı Anadolu yakasında toplanma noktası olarak köprü belirtilmişti sanırım.Bunu kesinleştirmemizdede fayda var.
deer_152 kardeşim,liste güncelleme işide sana kaldı galiba. Sizlerle birlikte çadırda kalmak istememe rağmen kamp malzemesi adına hiçbirşeyim olmadığından otelde kalmak durumundayım.Rezervasyonda yaptırmadım daha ya neyse.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
darkdıamond genellıkle dusuk cclı grup var ben baktımda..
kamp malzemesı sanırım eskıcı arkadasımızda var eger om atarsan kendısıne yada topıcte sorarsan(canakkale gezısı topıcı) cevap alırsın
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Şu an bu konu içerisinde 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 misafir)