evet organize
evet organize
ya organize olursanız ben sevinirim sizin adınıza arkanızdan el sallıcam. . .
arkadaslar bence yorum yapmadan önce ilgili topicleri inceleseniz en azından bi fikir sahibi olursunuz
bildiğiniz üzere muratebesek arkadasımızı öncü olarak sectik ama kendisi gelemeyecegini bildirdi
benden daha öncede bu işi organize etmem konusunda talep geldi ama ben bu sorumluluğu almak istemiyorum
biz cumartesi günü17/03/2007 saat sabah 06:30 civarı görkem preation+1 ve ben yola cıkıcaz cadır kurucaz bize katılmak isteyen istanbul mt den diğer arkadaslar bu programa uyarmı bilmiorum listeyi birazdan eklerim
motorize deli evet hafta sonu bursaya gidicem baska gelmek isteyen varsa belirtsin uludagda sucuk ekmek yiyip bursa mt ile tanısıp dönücez
hımm peki peki sustum ben
deer hafta sonu dediğiniz hangi hafta sonu (hangi gün dahildir bu soruya)
bide ben pek tahmin etmiorum sorunsuz bi zat gidermi bursaya bu
bu ikibuçuk soruma cevap verirsen çok memnun olurum
İSTANBUL
dostdark
eserkose
mesut51
sunflorist
cloud
darkdiamond
deer 152 cadır 17/03/2007 sabah hareket edelim 06:30 hareket saati
praetorian +1 cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
Gorkem cadır 17/03/2007 sabah erken hareket 06:30
pseudo akrabada 17/03/2007 sabah hareket 06:00 kadıköy
berkforce
ilker koparal
unfortunate
aybiketa +?
Arbetus + 1
desperadost
jameika 34
motorize deli
nejdet
teksavascı
metehan
trattataa +1
YUSUF COŞAR
blue black +1
gabe
muratebesek
kasvet
elif söylediklerimiz yanlıs anlama yukarıdaki liste için pseudo bi acıklama yaparsa çanakkale sayfasındaki gibi herkes anlıyacaktır sanırım
bursa gezisi bu hafta sonu olacak 04/03/2007 sabah cıkıp uludaga gidicem artcı olarak motorize delide benle geliyor baska gelmek isteyenler varsa bildirsin zat ta gider immigrant merak etme
arkadaslaar bu aksam saat 20:00 Bakirköy/caruselin önünde bulusma vaaar herkeji beklerizz
ewet arkadaslar motorize delinin de dediği gibi bu aksam istanbul mt olarak bakırköy carusel de bulusuyoruz gelcek olanalar haber versin ona göre bekleme yaparız ben kırklareliden gelicegim için biraz gec kalabilirm görüşmek üzere
izinde değişiklik yapabilirsem arkadan takip ederim bende o zaman bursaya kadar yarın haber veririm. . . iyi de olur bea.. .
yalnız pazar yağışlı dıolar bilmem doğrumu
oo biz uyuolar diodukta ne gusel baksana programlara iyi eylenceler şimdiden herkeze;)
caruselin önünde buluşacak arkadaşlara bir uyarı : trafik denetimde artık belediye zabıtalarıda var ve hemen bağlıyorlar 1000 ytl patlıyormuş hbr olsun banada az evvel bilgi geldi ( tabi eksiği olmayanalara herhangi bir sorun yok )
özgür geçen hafta bursa yapıp gelicektin bir hafta zor sabır ettin bu arada pınarhisar yapıp geldin maşşallah doğrusu
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hafta sonu Bursa ya gidecek arkadaşlar lütfen hava koşullarına hazırlıklı olarak gidin ve dikkatli olun... Keyifli geziler...
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
arkadaşlar listeyi özgür başlattı ama bana attı artık anlatalım bari
sistem şu: çadır kuracak olanlar kırmızı renk, kalacak bir yakını olanlar yeşil renk ve otelde kalacak olanlar zevkine göre başka bir renk olacak herkes listenin son haline kendi değişikliklerini yazıp bütün listeyi mesaj atacak. tabi renk dışında hareket zamanı ve yerini de ekleyecek. bir süre sonra herkesin değişiklikleri eklenmiş olacak ve final listeyi elde etmiş olacağız hadi başlayın bakalım
not: listeyi değiştirirken kopyala-yapıştır yapmayın, bütün isimleri baştan tek tek renklendirmek gerekiyor, alıntı yaparak sadece kendi isminize renk verin, sonra "QUOTE" zımbırtılarını silin ki sizden sonrakiler sizin mesajdan alıntı yaparken listeyi görebilsinler.
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
Hooooop syn istanbul mt sakinleri ii organizesiniz bu aksam caruselde bulusucaktık kimse yoktu sertaç ben ve çiçek ordaydık çiçek biraz kalıp ayrıldı özgür geldi takıldık vs. vs. vee asıl konuya gelim
Arkadaslar niyeti bozduk özgür ve ben taşta karda yağsa gidiyoz bursaya sucuk yemeğe
Pazar günü saat8:30 hareket edicez ben yarın öğlene kadar istanbuldan gelcekler için buluşma noktası sölicem. 8:30 buluşma yerinde olucaz ve 8:45e kadar bekleyip basıp gidicez benim cep numaram 05358734155 geliyorum yoldayım diyenlere tabiki tolerans göstericez ve beklicez.
Dediğim gibi buluşma yerini yazıcam yarın öğlene kadar.Anadolu yakasından gelcek ler olursa köprü çıkışı falan karşılarlar bizi ve takılırlar basar gideriz gezer sucuk mucuk yer geliriz... ii geceler
Not:Telime sapıklık yapmayın heaaa
HUUU HUU kimse yokmi orda yaf hala uyuyonusmu oglen oldu nirdeysee millet bak gidios yariin çanakkale gezisi öncesi antreman da yapmis oluruz
@immigrant zaten gidecegimiz motosikletler küçük cc motosikletler oldugu için ortalama bi hızda gideriz
@eliff biz uyumuyoruzda istanbul mt den pek bi destek gelmior dün akşam biraz gec geldim ama kırklareliden geldiğim düşünülürse pek sorun olmaz sanırım sagolsun arkadaslar beklemiş çiçek te gelmiş kzı geliyor sürekli ama bakıyor 2 kişi den itibaren oldugunu görünce tabiki biraz takılıp gidiyor
diğer üyelerinde katılımıyla aslında hareketlenebilir istanbul mt
@unfortunate ve @ozturk_setac uyarılarınız için teşekkürler
@eroldayı ne yapalım erol abi yollar bos kalmasın
@pseudo tekrar yazdıgın için teşekkürler sanırım canakkaleye gelecek olanlar durumu anlamıstır ve en kısa zamanda isimlerini ve ne zaman yola cıkacaklarını ve nasıl konaklıyacaklarını güncellerler
@motorize_deli fırat su an itibariyle gidicek olan kişiler 3 kişi bide bizim laz oglu ahmete haber vericez gelirse oda gelir
suan için buluşma noktamız g.o.paşa ama baska arkadaslar gelicem derse onlarla ortak bi nokta belirleriz
Şu an bu konu içerisinde 49 kullanıcı var. (0 üye ve 49 misafir)