arkadaslar moto fuarının bilet fiyatları ne acaba bilen varmı bide taksime yakın mı yer ? ben mersin üyesiyim de 9 11 tarihleri tesadüf başka şey için ist teyim gidecem de bilgi almak istedim
arkadaslar moto fuarının bilet fiyatları ne acaba bilen varmı bide taksime yakın mı yer ? ben mersin üyesiyim de 9 11 tarihleri tesadüf başka şey için ist teyim gidecem de bilgi almak istedim
ya asi beyaz biz varken bide bilete parami vermeyi dusunuyosun sen bakayim.duymamis olayim.sen gel yeter. bu arada bendede pilet yok ozgur yarin bulusalimda getir bileti senden ricam kola ismarlarim sana hemide zem zem kolaseni ariyorum bi turlu ulasamiyorum yine nerdesin insallah sabirsizlanipta bursaya filan kacmadin
motociklet
slm ben b.evlerden yakınız
90 numaralı [İSTANBUL MT] üyesinden herkese selam eksik bilgilerimi aktarayım da tam olsun: alkın ceylan/acıbadem
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
@motorize_deli fırat bu istanbul genel lite canakkale gezisine katılacaklar değil
@asibeyaz ne parası ya serkanın dediği gibi sen gel biz seni götürürüz evet taksime yakın biyerde fuar bizde toplanıp gidicez zaten takip edersen bulusur gideriz bilete para verme
@hakinen serkan aksamaramıssın uyuyordum sabah gördüm biletini ayırdık
@pseudo slm degişiklikleri kaydettim
Arakadaşlar 18MART topicinde yazdım burayada yazayım..
Benim 15-20 mart arası PRAG da bi organizasyonum çıktı.. çok büyük ihtimalle aranıza katılamıyacağım..
Wallahi üzgünüm..
Live To Ride, Ride To Die
Selam İstanbul MT. Chopper tarzı bir motor toplamayı düşünüyorum ancak iskeletini, alacağım parçalarla nasıl uyumlu yaparım. Ya da belli bir markanın iskeletini hazır alıp, aynı markanın parçalarıyla mı birleştireyim? Forumumuzda böyle yardımseven ve bu işi hobi olarak yapan kullanıcı arkadaşlarımız, ağabeylerimiz var mı. Teşekkürler
arkadaşlar çanakkale gezisine günü birlik takılan yokmu sanırım ben 18 sabahı yola çıkabilicem akşamıda dönücem
pseudo sorun olmaz hallederiz muratebesek uyardıgın için saol
alp34.5 ben bu işlerden anlamam biner gezerim
kasvet canakkaleye geldiğinde haber verirsin orada buluşuruz
leeem özgür hafta sonu napicaz gitcezmi bursaya neyin ? ? ?
arkadaşlar lütfen bu organizasyonda ( çanakkale ) kim rol alıyorsa çıkış saati ve günü konusunda kesin bişeyler sölesinde programı ona göre hazırlayayım bilgi lütfen
istanbul mt hop nasılsınız bakalım
hım:( bende onu sorcaktım walla yaaa ne dir bu istanbul mt canlan canlan bakiim hadii oturmayamı geldikk hala halla
organize istanbul organize istanbul !!!!!
hoppp hadii hadiiiii da ne duruonnuz yawww
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)