yok yok yok abi hic olmazsa tel edin haberimiz olsun bizde oraya gelirdik. ben anlamam bi kola borclusunuz anlamam
yok yok yok abi hic olmazsa tel edin haberimiz olsun bizde oraya gelirdik. ben anlamam bi kola borclusunuz anlamam
motociklet
Arkadaslar bisi önericem..!
Simdi bis bi motoziklet sitesnin üyeleriyis. Klup gibi bisi dimii..?
çesitli faaliyetyerimiz var, yaa nasil anlatacam bilmiyom
Kendimisi resmi olarak bi kulup haline getirsek bi lokalimiz falan olsa aksamlari hafta sonlari takilebilcegimiz. Tabi bu konu ile gerekli hukuki prosedürleri bilmiyom arastirdim ama bulamadim bu konu hakkinda bilgi bulan olursa aydinlatsin bizi.istanbul mt nin üye sayisi diger sehirlere göre bi kac kat daha fasla adam basi aylik 2.5lira çiksa kelle basi istanbulun en kiyak yerinde lokal yapiçak bi dükkün rahat rahat kiralaris ve her türlü masrafida giderilir gerçi isin içine para girdimi katilim orani düsüyor..Ama bu kücük meblag sanirim kimseye sorun olmas. hafta sonlari takilip vakit geçirebilcegimiz bi mekanimizin olmasi cok ciks olur.Hem dier sehirlere ve motorize sitelere örnek olurus Tabi admin arkadaslarimizin de bu konuda görüs düsünce ve yardimlari cok cok önemli..
Evet arkadaslar iSTANBUL MT olarak bi localimiz olsa hos olmasmi ? ? ?
bu planlaniyordu zaten ama sonra kaynadi bildigim kadariyla..modlara sorarsan daha net bilgi alirsin..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
praetorian nun da dediği gibi fırat bu site yöneticileri tarafındanda faaliyete gecirilmesi düşünülen bi konuydu bi belirsizlikte kaldı bunu yapabilmek için birinin i mülkü olup gönüllü olarak kulandırması gerek maaliyeti düşürüp klüp olayı gercekleştirilincede katılıma göre oyer yada baska bi yer kiralanır ama katılımın bu kadar az oldugu bi ortam da bu olmaz
serkan sana gelince abi aradık bakırköye gelecektik acmadın telefonu kabahat sende biri kolamı dedi hemen gelelim kordinatları verin
Arkadaşlar Pazar günü gezi olmamış sanki..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
erol abi bu özgür kola manyagi olmus tedavi görmesi lasiiim KBM ye yatirmak lasim özgürü
way be bi gün işimiz cıktı nete fazla giremedik neler yazılmıs çizilmiş arkadaş
chaglar evet pazar günü için ben motoru emanet aldıgımdan kurs sonrası kalamadım 2. gruba giren arkadaslardanda bi yakupu görmüştük dönemk zorunda kaldık günler torbaya girmediye yaparız bişeyler hatta pazar günü yapmayı düşündüğüm bursa olayını yarın gercekleştiriyim ben belki bursada kolayı bırakır uludağ gazozu içerim
vefalı bir arkadaşım içki dolu masam olsun ne kış ne de bir yaz isterim mevsim ilkbahar olsun
@alıntı deer_152vefalı bir arkadaşım içki dolu masam olsun ne kış ne de bir yaz isterim mevsim ilkbahar olsun
özgür hayırdır yine estimi nerden acaba
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
abi ne yapalım rüzgar eksik olmasın dedik birde bursa mt den ihtiyar sucuk partisi yapmıs canım cekti zirvede sucuk ekmek kola fena olmaz
katılımcılar
1- deer_152
2- mox2cn
katılımlarınızı bekliyoruz sucuk ekmek yiyip gelicez motosikletle cıkma sansımız olmazsa bi yolunu buluruz artık teleferik calısıyordur umarım
Ne zaman nereye çıkıyorsunuz?
Bu günlerde kaza geçiren bir arkadaşımın başını bekliyorum ama birkaç güne kadar taburcu olmasını bekliyoruz eğer yer ve zama uyarsa bende orada olmak isterim kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var hava değişikliği olur ve aynı zamandada tanışmış oluruz.
Bu arada birkaç motor gurubuyla daha iç içeyim onlarıda bu geziye davet etmeyi dahası onların gezisinede sizleri davet etmeyi düşünüyorum sonuçta istanbullu motora gönül vermiş arkadaşlar olarak birbirimizi tanımış oluruz.
aslında bugün sabahtan bursaya gidecektik motoru söle bi bakıma soktum saolsun aytac aksam hemen aradı bende gelirim die işim henüz bitti
aytacında aksam kursa yetişmesi gerekiyormus 19:00 da şimdi yola cıksak aksama yetişemezdik görüyorumki baska gelmek isteyenlerde var
fikir su bugünü iptal edip hafta sonu bursaya gidelim sabahtan yol müsaitse uludaga cıkarız gelmek isteyenler el kaldırsın
bu arada crack gecmiş olsun
ben genede niyetine girmişken bi pınarhisar yapıp geliyim bakalım kar geliyormu hafta sonuna
arkadaslar bursaya bekleriz, yollar acık tatlı ve keyifli virajlar sizleri bekliyor,
aksam dönüş saatinizi cok geçe bırakmassanız hiçbirsey olmaz, ama yinede dikkatli cıkılması ve inilmesi gerekiyor.
uludağda yiyecek içecek hayli pahalı, bursa içinden yani merkezden paket yaptırıp cıkarsanız, paranızda cebinizde kalır. ayrıca deponuzu doldurup cıkın benzinsiz kalmayın, belki bursa mtden de katılım sağlayabilirsek güzel bir geziye katkımız olur
neden olmasın ben su anda kırklareli pınarhisardayım burdan belki canakaleye gecebilirim henüz karar vermedim haftaya bakalım katılım ne olacak
özgür pazar sabah kacta çikariz kesin bişi söle birde bana bi motor kiralayalım tanıdığın vardır senin çok dürtülmeden ayarlayalım pazar gidelim bursaya bursa iskender yiyelim bursalı arkadaslarla uludağa çıkalım falan falan kayak takımıda mı alsak neee
yaaa arkadaslaar aklıma gelmişken 18mart gezisine istanbul mt olarak kimler gidicek ?? ve nasıl gitcez bunu bi konusalım ufak ufak şubat bitti nerdeyse
ben gelirim mesela uzun zamandır hiçbiyere gidemiyorum zaten iyi olur
Şu an bu konu içerisinde 74 kullanıcı var. (0 üye ve 74 misafir)