arkadaslar cuma gezsisi içn plan net olarak ne ben izni ayarladımda nerde nasıl kımle kacta vbılmıorum yazarsahnız sevırnırım yatıorum artık aksama uyanınca okurum ben
arkadaslar cuma gezsisi içn plan net olarak ne ben izni ayarladımda nerde nasıl kımle kacta vbılmıorum yazarsahnız sevırnırım yatıorum artık aksama uyanınca okurum ben
İyi dileklerini sunan tüm arkadaşlara teşekürlerimi sunuyorum..
Özellikle dün akşam tophanede benimle birlikte olup son kez o güzel muhabbetlerine nail olduğum Özgür, Aytaç ve Serkan arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum.. Dün akşam güzeldi.
Tekrar sağolun arkadaşlar.. Geldiğimde görüşmek üzere, Allahaısmarladık
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
ne demek tuqrul bizde uzun bi aradan sonra seni görmeye sewindik
yarın aksam büyük bi, ihtimalle otogara gelirim ama gelemesemde simdiden hayırlı yolculuklar diliyorum
immigrant sana yakın olan bi yeri yaz bi o taraf geliriz mesela istinyede belediye tesisi var orda bi yemek yer daha sonrada söle sahilde bi motor keyfi yaparız
arkadaslar sitede sorun vardı galıba butun gece urastım giremedim. .. Ulen iznide ayarlamıstık yalan oldu bızım gezı . . . herkes off suan gelıpte son an bı plan yaparsanız ben sureklı kont etmek için giriorum bılgınız olsun . . .bugun her saat uyar bana
deer saol dostum yakın olması sart dııl bana tophane besıktas falan da uyar tabi bu taraflarda olursa cok rahat olur sabah 7 de cıktım işteen uyumama ınadımla beklıorum haberlerınızı. . .
Ya sorma diete başladık eskiden üşümezdim şimdi donuyorum
Leventten çıksan 60 la fazla kasmadan bebeğe insen çok üşümessin ya güveniorum ben sana gerçi bende son 3 buluşma planına katılma çabalarındayken direkten dönüyorum ama nese. . .inş en kısa zamanda toplanırız
selam millet.ben tekirdağ MT'den geliyorum..motorumu daha yeni sattım.motor gaziosmanpaşa'ya gitti..yani yine sizden...boyle gezi olayları falan hosuma gidiyo dogrusu...dur bakalım yeni bi motor alırsam hep sizle olurum(tabi kabul ederseniz)
hee sahi arkadasşar ya size bişey sorıym bildiğiniz satılık DR650 var mı ya ??
immigrant sitede bi sorun vardı sanırım bende yazamadım bugün catalcada bi veraset intikal işim vardı henüz gelebildim kendi payıma özür diliyorum gelemediğim için sanırım gezide gercekleşememiş galiba
tophane ortaköy pazartesiden itibaren hergün bana uyar malum hafta sonu eğitim var
tugrul un 11 30 itibariyle aradigimda otobusun etrafinda kurbanlik gibi geziyomus 5 dakka sonra aradim ve konustum helallestik herkese cok cok selam soyledi.DR yi soran arkadas benim tanidikta var DR 650 DUAL SPORT ama motor yagsizliktan kitledi malesef tanismak istersen yazarsin.selamlar yarin kar yagacak nereye biraz kehanet yapam dedim de
motociklet
deer_152 hiç önemli degil dostum masallah sapasaglam burdayız baska zamanlara kısmetse kimsenın bi günahı yok site gitti o da benin şansım
serkan ajan gibi adamsın he adam telefonu yanıma almıyacagım demişti bende aramadım hayırlısıyla gider gelir inşallah
sanslı oldugun bi gün gezi yaparız immigrant
yarın egitime gelecek arkadasların bilgisine saat 10:00 gibi sirkeci arabalı vapur iskelesinde olucam
msn si yok sen bana ozelden cebini verirsen bende sana onun cebini vereyim.selam
ozgur bey efendi kar yagiyoooo motor camur oluyo bende cildiriyoooo
yarin motoru bi yikayim bari bende eger kar yagmazsa ogleden sonra ekip toplansin bi yere kacariz
bu ne ya herkes uyuyo mu?mt ist uyuyo yani ha iyi uyun bakem.ben ranger a yavas yavas basliyacam haberiniz olsun telden ulasan ulasssin.0544 660 69 89 suan bakirkoy civari olacak hadi kelebekler kozadan cikin
eve dondum yine cikiyorum bakim dedim uyusunda buyusun ninni durumu yani sizde
motociklet
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)