►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
evet arkadaşlar bu pazar varmı bişeyler..
The Winner Takes It All
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Selam arkadaşlar.. Uzun bir süreden sonra kısa bir süreliğinede olsa tekrar sizlerleyim
Yoğun çalışma tempomdan kaçarak askerlik işlemlerimi hallettim ve bu cuma akşamı Samsuna doğru yola çıkıyorum.
Geziler, buluşmalar falan derken baya alışmıtım size
İzinlere çıktığımda sizlere yazmaya çalışırım.Hakkı olan varsa helal etsin
Kendinize çok iyi bakın.Motorlarınıza da.
15 ay sonra görüşmek üzere hepiniz hoş kalın.Kaskınız kafanızda, farlarınız açık, tekerlerinizde hep düz bassın inşallah.
Allahaısmarladık..
www.yenigitar.com - Msn : inblackdreams@hotmail.com - (0 Rh +) - MotogitariSt -
Abi valla yeni geldim şehır dışında idim.Cuma gecesi gitcem 11,30 falan. Ama bu akşam bi yerlerde oturup çay içebiliriz.Havada güzel, motorumda yanımda.Şu an çalışıyorum.akşam 7 den sonra bi yerlerde çay içebiliriz, gelmek isteyen olursa fikir beyan etsinler
ne demek tugrul bulusalım tabiki burdan beraber gideriz tophane yadabakırköy farketmez biraraya gelelim biraz sohbet edelim
gecen hafta sonu konun gecti zaten aytacla aramızda konusuyorduk hiç sesi solugu cıkmıyor askeremi gitti diye
tophane ye gelin tugrul um hayırlı teskereler sımdıden
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Tamam tophane olur benim için.Teşekkürler abicim Sende geliosun dimi
Saat 8 iyi.Anca gelirim ben haki yi de ararız cepten
benim kurs bugün iptal oldu. akşam nerde ve kaçta buluşuyoruz? yoksa doğruca tophaneye mi gelelim?
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
Hayırlı teskereler Tuğrul.İyi bak kendine
The Winner Takes It All
ooo maşşallah siz baya bir hızlı gidiyorsunuz Allah hızınızı kesmesin
Birdahaki geziye katılırım inşallah demiştim ama bu kadar erken beklemiyordum
Bu arada arkadaşlar motorun üzerinden kasklarımı çaldırdım:( Yarın akşam 5-7 arası sefaköyden kız arkadaşımı almaya gideceğim ama 1 tane kaskım eksik Büyük çekmecede civarında oturan bir arkadaşın birkaç saatliğine ödünç bir kask verme imkanı olabilirse çok sevinirim.
hani olurda bir iyilik yapıp Kaskını ödünç vermek isteyen bir arkadaş olursa pm ile adresi yazarsa gitmeden önce ugrar kaskı alırım dönüştede iade ederim...
@tuqrul, hayırlı tezkereler.. Bekle bende nisanın ilk haftası geliyorum
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
anadolu yakasında regal bayii arıyorum
Tuğrulcum hayırlı teskereler.Nöbetlerde uyuma
akşam tophanede buluşup biraz sohbet ettik
katılanlar
hakinen
mox2cn
deer152
tuqrul+1 (özkan)
ve daha sonradan tuqrulun iki arkadasıda geldi
şimdiden hayırlı teskereler diliyorum cuma aksamı bi aksilik olmazsa cuma buluşmasından sonra otogarada ugrarım
bayborabay hakinen isimli üye regal raptor kullanıyor istersen bi özel mesaj at kendisine
crack sana biraz uzagız ama gelir alırım dersen g.o.paşadayım
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)