arkadaslar aksam net cafeden atmak zorunda kaldım videoları youtubede bazı sorunlarla karsılastım onay süresi bekliyor herhalde bugün devam edicem videoları atmaya
izmir mt nin cektiği videoalr gibi pek organize degil ama bişeyler yapmaya calıstık
videoda ki yesil samara bendim arkadaslar
o kirmizi cancanli ufak motor kullanicisi ellerini birakinca tahrik oldum rahatsiz oldum onu rahatsiz etmek istedim
sirsiri motorculari sizi...
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
resimlerde gördüğünüz ybr nin basına gelenleri ve akcakese yolu üzerinde cektiğimiz bir video daha ekliyecem kısa süre sonra
arkadaslar ben izni ayarladım cuma gunune yatma vaktımde geldı artık
sız dusunursenız bişeyler ben gece okurum hadi size iyi sohbetler
Arkadaşlar bir hafta sonu da -ama yakın bir zamanda- Anadolu Kavağına gidelim.. Muhteşem manzarası var.. Küçük bir sahil köyü gibi sarıyerin tam karşısı Anadolu tarafında Hz. Yüşa Peygamberimizin türbesinin az ilerisinde.. Hem geçerken bir dua ederiz hemde gezmiş oluruz.. Şimdi Avrupa tarafında oturan arkadaşlar diycek yine mi Anadolu napiyim buraları daha iyi biliyorum Tamam Avrupa tarafında bir gezi yaparız ondan sonra gideriz..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
aslında iyi fikir çağlar. bu pazar bunu gerçekleştirebiliriz çünkü bi çoğumuz gelişim sürücü kursuna gelecek. kurs çıkışı gidebiliriz
Yukarısı aşağıya, aşağıdaki Yukarıdaki’ne benzer
'Belki' sizi karşılamaya gelebilirim çıkışta.. Sizinle girmek istediğimi belirttim admine ama herkesin program yapmış olabileceğini o yüzden yer değiştiremeyeceğini söyledi dün. Bende listeden çıktım. Çünkü gezi olursa öğleden sonra olucak ve birde hava güzel olursa kimse kusura bakmasın kapalı mekanda zamanımı harcayacak değilim. Tabiki yararlı bir organizasyon ama sonradan gördüm 15-17 arası olduğunu.. Pazar günümün tam ortası..
Hava iyi olursa ve programım olmazsa sizi karşılamaya gelirim söz Oradan da kaçarız biryerlere..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
o halde bu cuma bulusmasını sarıyer tarabya tarafında bi yerde yapalım
evet hafta sonu karsıda olucaz anadolu kavagınada gideriz yanlız sertacı beklememiz gerekebilir onu 2. gruba eklemişler oda hafta sonu bir şeyler yapalım diyordu
transalp oldukça keyifli bir geziydi eglendik
bu hafta son inşallah bitmişininde resimlerini koyucam
http://video.google.com/videouploadf...fd89d5be900c3bbenimki bitti ama gezmekten para kalmamıs buradan fon acıp toplıyım bari
birazdan videolar devam eder
Google Video
güzel resim
buda ahmetin deniz keyfi
http://video.google.com/videouploadf...f07fca563eab8b
buda görkemin merakla beklediği virajlı yol dönüş birde gidiş var onuda bi ara atarım
http://video.google.com/videouploadf...4d31e5f05da480
özgür videolar için saol eline sağlık güzel geziyi kaçırmışım
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
daha böyle geziler cok olur istanbul mt genelinde illaki birisine denk gelirsin abi
yanlız hep aynı kişiler degilde farklı arkadaslarımızında katılımıyla daha güzel geziler olur bu grup her yere gider sizlerinde katılımını bekliyoruz
saol dostum benimde şilede böylebir anım olmuştu bizim makinalar kuma taş gibi oturmuştu
benim ilk gezi olcak olursa cuma gunu izni ayarladım havada guzel olcakmıs cuma sabahı 8 de besıktasta olcam erken bulusursak toplanırız . . .
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)