@unfortunate ben sadece kırgınlığımı dile getirmek istedim.
tekrar geçmiş olsun diliyorum
@unfortunate Geçmiş olsun gerçekten.. Acı çekmişsindir muhtemelen rahatsızlığın yüzünden fakat hava gerçekten çok soğuktu ben olsam ciddi ciddi söylüyorum 20 dak. değil 1 dak. bile beklemezdim o soğukta.. Kapalı bi mekan olsa hadi neyse ama ''gelemiyorum'' diye bir mesaj dahi atamacak kadar rahatsız olduğunu sanmıyorum.
Daha önce arkadaşlar bana ''yok abi gelmez bu chaglar'' diyorlardı. Ve her gelemeyişimde mutlaka haber verdim.. Şimdi sen haber vermemişsin.. Hava 5 derece olduğunda ve kuvettli bir rüzgarda dışarı çıkıp amaçsızca 5 dakika beklemeni öneririm.. Arkadaşların neler hissettiğini anlaya bilirsin..
Tekrar geçmiş olsun Diğer buluşmalarda görüşmek üzere
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
chaglar dileklerin için teşekkür fakat ben neden msj atamadığımı yazmıştım okursan gerçekten çok sevinirim kimsenin hakkımda olumsuz düşünmesi istemem..
sorun degil özgür her zaman heryere herkezle gideer152 im
az laf cok iş beyler unfortunate in de üzerine gitmeyelim fazla bende antalya gezimde telefonumu yanıma almayı unutmustum baya kargasa olmustu
resim video ekleyelim dimi
Seni kırmak yada üzmek değil kesinlikle maksadım yanlış anlama beni.. Olabilir insanlık hali bi şekilde haber verememiş olabilirsin.. Burada amacımız güzel vakit geçirmek.. Kimsenin senin hakkında olumsuz düşüneceğini sanmıyorum.. Zaten bu forumda böyle bişey olacağını sanmıyorum.. Dedim ya hepimizin ortak bir amacı var..
Görüşmek üzere unfortunate
ChAgLaR
Ben de resim isterim... Hatta o çektiğin cıbırlı resmimi de isterim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Evet arkadaşlar şimdi bilgisayarıma yükledim fotografları ama nası foruma koyacağımı bulamadım bi türlü
Bi yardımcı oluverseniz
Tabiki... ChAgLaR
Önce http://www.imageshack.us/ 'a gir.
Oradan Browse kısmından resmi bul
Aşağıdan resize image'ı işaretle karşısından 640x480 seç...
host it! de ve bekle
Sayfa değiştiğinde "direct link to image" yazan yerin karşısındaki linki kopyala
Bu mesaj sayfasında yukarıdaki dağ simgesine tıkla ve yapıştır... ok de.
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Maceraya başlıyoruz.. Bu İkeadan çıkışı...
Hafif yağmurlu Şile yolu
Görkemi görüyorsunuz ama dikkatli bakın bakalım arabanın aynasına!! Tanıyabildiniz mi?
Macera adamları!! Sizinle heryere gidilir!
5 dakika ihtiyaç molası(bizim değil motorların)
İlk mola yerimiz.. Gözlemeciler..
Tam gözlemeciden çıkıyorduk, motogezgin ekibi geldi touringlerle ağzımız açık baktık bi süre en azından ben..
Gruptaki arkadaşlarla beraber hatıra fotoğrafı
İkinci durak yerimiz olan Şileden seçmeler..
VEEEEE.. AKÇAKESE!!!! Özgür ne kadar da çok Ümmet abiye benzemiş değil mi?
Yorumsuz!!!
Görkem,CıBıR&Akçakese Sahil üçlüsü..
Hepsi bu kadar.. Diğer makinamla çektiğim fotoğraflarıda yakında atarım inşallah...
abi hadi nerde resimler özgür video yükleyecektin
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
oldu caglar yanlız videoyu attım bi hata verdi tekrar deniyorum
http://video.google.com/videouploadf...66034a278c6d56
Google Video
yardırmışsınız ortalığı
özgür videoda güzel olmuş paylaşımınız için saolun
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
videolarda gelicekte youtube kelek yapıo pikniktube ekliyecem vallah bidahakine
resimler , video herşey süper , teşekkürler sahildeki ybr çok geyik oldu ya
gelir gelir merak etme deer.... onaylasınlar şu virajlı yol videosunu artık
özgür diğer vidyolar nerde abi
kardes guzel gecmis geziniz, video da basarili ama o yaninizdan gecen yeşil Lada samara ne iş? arkadasiniz degil herhalde... o havada niye o kadar yaklasmis size anlayamadim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Şu an bu konu içerisinde 59 kullanıcı var. (0 üye ve 59 misafir)