yok yahu niye sallamayalım... misal ben tek tek okudum bütün yazdıklarını..
eline sağlık.. eminim yola çıkacak arkadaşlar önerilerine dikkat edeceklerdir..
yok yahu niye sallamayalım... misal ben tek tek okudum bütün yazdıklarını..
eline sağlık.. eminim yola çıkacak arkadaşlar önerilerine dikkat edeceklerdir..
@görkem.. kerdeş bende okudum.. yazın çok faydadı teşükkür ediyoruzzz
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
yazdıklarını sanırım herkes okumustur...
bu yolculuga zaten kalabalık bir grup halinde cıkılacagını var sayarsak yolda kompmalar olmaz...
birbirimizden haberdar olmak için araya fazla arac almamalıyız kanısındayım herkes birbirinin görüş mesafesindse olmalı aksi halde birbirimizden pek haberimiz olmaz
yol 140 km civarı olduguna göre yaklasık 6 lt benzin yakarız tekirdaga kadar bunun için yarı yolda tek benzin alacak kişi sanırım ben olurum ki onuda sürekli aynı yerdfen kınalı sapagındaki benzinlikten alırım...
yolda kimsenin yemek için duracagını sanmıyorum herkes herhalde kendini tekirdagdaki köftelere saklar...
tek tavsiyem bünyesi kaldırmayanlar yemekle beraber alkol almasın dönüşte zor anlar yasanmasın...
ozellıkle kamyon sollarken
gruba dıkkat edın rısk almaya degmez oyuzden kopmalar yasanacagı suphesız
bız aynı motordan kullanmamıza ragmen arada cok ufak kopmalar yasanıodu
fazer la cbf 150 nın aynı ıvmelenmesı olmadıgına gore oyuzden kopmalar goz onunde bulunmalı..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
olcay videoyu bu sene seyrederiz demi.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
arkadaşlar sizi beklettiğim için özür dilerim
youtube ve izlesene com dan bi haber çıkmadığı için rapidshare'e aktardım videoyu oradan indirip izleyebilirsiniz
090107 Tarihli MT Buluşması.avi
ya ne video mus mubarek yilan hikayesi1 el alem uzaya cikti be yawww
motociklet
abi napıym youtube a gönderiyorum bugün sabahtan beri yapım aşamasındayız yazıo (yada bana komplo kurdu terbiyeziler ) izlesene.com dan bi haber çıkmadı ömrümü yedi bu siteler bende en sonunda rapide attım :D ii yaptım galba ama vidyo birass fazlaca boyutlu kusura bakmassınıs
kopmalar mutlaka olacaktır , ayrıca benim demek istediğim kopmalar olacağı için rahat davranılması , kopma yaşanmaması için arkadaki arkadaşların kendini zorlayarak öne yetişmeye çalışmamasıdır...
Misal olarak , önde giden motorlar sollama yaptığında arkadaki arkadaş da sollamaya kalkabilir , ama bu tamamen konvoya uymak olacağı için ters bir anda kaza olması kaçınılmazdır... Bu yüzden dediğim gibi , bırakın aranıza araç girsin , sonra daha rahat bir anda tekrar düzene girersiniz...
Çoğu kez konvoy sürüşü yaptığımdan dolayı bu konuda bazı tecrübelere sahibim. Ve bu sollama konusunda çok hassasımdır.
Tabi eğer takip mesafesini çok yakın tutarsanız da birbirinizden haber alana kadar öndeki motorun ani bir hareketi sizin ve arkanızdakilerin kazasına neden olacaktır... Bu yüzden dip dibe girmeden rahat bir sürüş yaşayın , aralar açıldığında yetişmek için heyecan yapıp aksi hareketlere kalkışmayın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
video benim bilgisayara tam 35 dk.da indi...
Bugun cuma beyler, kimseden ses yok akşama buluşuyormuyuz. Gene sondakka golü yemeyelim
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
ben seni arıycam ayhan
akşam garanti 20.00 opet,
aklında olsun, ama oradan nereye gideriz bilmem...
aslında biliyorum galiba
Eyi güzelde şunu 19:00 yada 19:30 yapsak zamandan kazanırdık zaten geç kalanları bekliyoruz zaman kazanmak adına yani..
Yaw ciğerciyi nerden buldunuz, Yaren kesiyodu ne güzel..
Motor sevdası basit bir çizimle bile kendini gösterir..
arkadaslar bu akşam orda karar almıslşar sanırım opette buluşupraya geceriz yemekten sonrada keyif cayları için yarene gecilir ama siz bilirsiniz genede kalabalıga uyarım...
fear cekımde cok fazla tıtreme var bu aparatı dusunurmusun ?
http://motosiklet.net/forum/showthre...=kamera+aparat
cratonun resmını koydugu mengenelı olan da guzel bısıı gıbı
Not : bunu sana soylememın sebebi yaza motorla tatıle cıkmayı dusunuyor olman ee resımsız tatıl olmaz dimi
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)