Arkadaslar merhaba, Anil ben, onumuzdeki bayram tatili oncesinde 8 haziran gunu istanbul-bodrum yapacagim. O tarafa surecek atkadaslarla tanismak isterim.
Arkadaslar merhaba, Anil ben, onumuzdeki bayram tatili oncesinde 8 haziran gunu istanbul-bodrum yapacagim. O tarafa surecek atkadaslarla tanismak isterim.
Arkadaslar şehir içi geziler yapiyormusunuz ?
Zaten 6 aylik bir motosiklet surucusuyum, henuz uzun yol yapmadim, belki bu yaz sonuna dogru Canakkale, Izmir veya Yunanistan. O da kendimi hazir hissedersem. Evet tek basima geziyorum. Tek basina gezmenin bazi guzel yanlari var. Suraya girelim mi diye soru sormuyorum, surada durup fotograf cekelim mi diye sormuyorum. Kaldi ki zaten ergen degilim, temkinli ve eglenceli rotalar ariyorum. Hiz yapmak, virajda yatmak, tek teker ile gitmek gibi dusuncelerim hic olmadi. (Zaten scooterla bunlari yapmak ne derece mantikli olur bilemem
Gezip egleniyorum ben
Merhabalar motorumu alalı 1 hafta oluyor akşamları anadolu veya avrupa yakasında ufak sohbet toplantılarına katılabilirim.
Merhaba düzenli olarak gezen bir grup var mı?
Lokasyon : Avcılar
merhaba ist, küçükçekmecedeyim
Yaş 21 Rks 150-S
whatsapp grubunuz varsa katılmak ısterım nasıl ulasım saglarım ?
Merhaba arkadaşlar herkese güvenli sürüşler. Grup sürüşleri etkinlik sohbetlere bir mt kullanıcısı olarak katılmak isterim.
Merhabalar motora bu forum sayesinde başladım istanbul trafiginden hem kurtulmak bende yakit tasarufu icin motor aldim ve iyi bisi yaptigimi düşünüyorum bir wp grubunuz varsa katilmak isterim
Mert yas 24 r25 istanbul/bagcilar
Merhabalar,
Motorumu 2 ay önce alarak ben de aranıza katıldım. Henüz çok yeniyim ve deneyim kazanmaya çalışıyorum. Biraz deneyim kazandıktan sonra da eğitim almayı düşünüyorum. İstanbul Anadolu yakasında hafta sonları yapılan geziler/sürüşler varsa katılmak isterim.
Yarın Şarköy festivaline gidecek varsa sabah TÜYAP dan saat 9 da 3 motor çıkıyoruz akşam dönüş yapacağız
İstanbul motorsiklet sevenler bilginiz olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:09 ----------
Konuyla ilgili başlık açtım ama daha onayda muhtemelen etkinlik bittikten sonra onaylanır
Arkadaşlar merhaba yaşım 31 yaşadığım yer beylikdüzü.Ara sıra çıkıp turlayıp çay kahve bira içebileceğim ara sırada planlı organizasyonlara katılabileceğim bazen de boşta olan var mı hadi şuraya gidelim diyebileceğim bi grup var ise katılmak isterim.Teşekkürler
Selamlar ben Anadolu yakasından 37 yaşında benelli BN 125i olan Ahmet. Gezip tozarlar olursa peşlerine takılmak isterim tecrübem daha 1.000 km
Selamünaleyküm. İstanbul'danım bende. Yaşım 23, motorum 100 cc cg klonu. Geziler toplantılara katılmak isterim.
arkadaşlar motosiklet fuarına gitmeyi düşünüyorum haftaya. içeri girebilecek miyiz ? bilet muhabbeti varmış bi de.
Tüm İstanbullulara selam, Büyükçekmeceden katılıyorum. Yakın civarda birileri varsa tanışmak isterim.
Herkese selamlar. ben Onur, 27 yaşındayım anadolu yakası kartaldan aranıza katıldım.İyi forumlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)