Cumartesi biraz gezdim ama hala havalar soğuk
pazarı bekleyin pazarı güneş açıyor ama sıkı giyinin aman diyim
Kıs uykusuna devam sanırım..
Istanbul ici bulusma duzenleyebiliriz bugün.
Surus grubu arıyorum forumu da uzun suredir takip ediyordum lakin bugune kismet oldu uye olmak.
bir whatsapp grubu şart beyler varmı hazırı yoksa bizmi açsak ne yapsak
Abi boyle olmaz direkt baslayalim. Gezilere & bulusmalara yahut sohbete katilmak isteyen degerli arkadaslar numaranizi gonderin grubu kuruyorum.
Sevgilerimle
Whatsapp grubu kuruldu. Numaranizi ozelden yollayip gruba katilabilirsiniz. Herkese keyifli ve kazasiz sürüşler.
Hala 5 kişiyiz, grup günceldir. Aramıza katılmak isteyen arkadaşlar özelden numaralarını gönderebilir. Kazasız sürüşler
Bugunde istanbulda hava guzel anadolu yakasinda dolaşmaya cikan varsa ozelden yazabilir
bu hafta istanbul 18 dereceye kadar çıkacak.motoru bitirirsem kesinlikle dolaşacağım
Arkadaşlar motorumu istanbula getireceğim aylık abonelik yapan uygun fiyatlı otopark
Mevki meydan avm tepeüstü ve çakmak mahallesi ümraniye yukarı dudullu tarafları
Bu isparkın otoparkları abonelik fiyatlarını biliyormusunuz teşekkürler.
İsparkın sitesinden sana yakın olan bir otoparka bakabilirsin. Ücretlendirmede sitesinde mevcut. Araç bedellerinin yarısı olarak ücretlendiriyorlar.Ümraniyede bazı yerlerde aylık abonmanlık 150 TL mesela. Linki veriyorum
http://ispark.istanbul/otoparklarimiz/
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
Merhaba arkadaslar Herkese Selamlar,
uzun zamandır takip ediyorum forumu ancak yeni üye olmak kısmet oldu.
İstanbul bahçeşehir tarafındayım
Havalar ısınıyor artık yavas yavas bir org. düzenleme zamanı geldimi acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------
istanbul grubumuzda aktif kaç kişi var sanki biraz pasif gibi duruyoruz :!
Arkadaşlar merhaba whatsapp grubunu kurduk 25 kişiyiz şuanda katılmak isteyenler olursa dm üzerinden bana numaralarını atabilirler Etkinlik ve sohbet olarak iki ayrı grubumuz bulunmakta hangisine katılmak istiyorsanız belirtebilirsiniz
05.03.2017 Tarihinde İstanbul ekibi olarak Riva-Poyrazköy Turu yaptık. Çokta Güzel geçti sizleride bir sonraki programlarımızda görmek isteriz
Bgn hava mukemmel varmi gezi planlari arkadaslar?
neden bu kadar sessiz
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)